“The Maze Runner 3: Dødskuren” på Blu-Ray

Maze runner

Original titel: The Maze Runner: The Death Cure
Genre: Science fiction, action
Spilletid: 2 timer og 24 minutter
Skuespillere: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien og Kaya Scodelario.

Filmselskab: 20th Century Fox

Udgivelsesdato: 14. juni 2018

5,5 DUO


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Efter 1,5 år er den her endelig – den episke finale på ’The Maze Runner’, som jeg har haft blandende følelser for. Jeg synes dog, at ’The Death Cure’ var sindssygt godt lavet og jeg var meget tilfreds.

streg

Resumé

Thomas og hans venner forsøger at finde frem til Minho, for at redde ham. Efter måneders planlægning er redningsmissionen endelig klar og alting forløbet godt. Lige indtil de finder ud af, at Minho befandt sig i en anden togvogn, end den de har reddet. I et sidste forsøg på at redde ham, drager Thomas og en gruppe af venner til Last City, der hvor WICKED har hovedkontor. En mission, hvor overlevelseschancerne er minimale.

streg

Anmeldelse

Endelig er den her! Sidste film om Thomas og hans venner. Jeg synes godt nok, at den har været længe undervejs, da det alligevel er omkring 1,5 år siden, at jeg så den sidste film. Derfor var jeg også spændt på, om jeg kunne huske, hvor jeg sidst slap historien, eftersom den ikke er så tro mod bogen, som jeg havde ønsket mig.

Jeg synes dog, at ’The Death Cure’ er mere troværdig mod bogen, og det blev jeg virkelig glad for at opdage. Det hele gav bare bedre mening, og det var fedt at se, at de gik lidt tilbage til at følge bogens handling, og at historien så stadig hænger sammen.

Filmeffekterne er super fede, især hvordan skuespillerne ændrer sig, hvis de er blevet smittet af virussen. Det er virkelig flot lavet og meget livagtigt, at de bliver disse monstre, og at man kan følge det skridt for skridt. Skuespillerne gør det også rigtig godt i deres roller, når de skal skifte mellem at spille mennesker til at de bliver monstre. Det er det helt perfekte skuespillerhold, de har castet til filmene, og de gør det vanvittig godt!

Jeg skal helt sikkert se de tre film igen, lige efter hinanden, for at være sikker på, at jeg ikke har misset noget med den ventetid, der har været mellem filmene. Derudover har jeg også fået stor lyst til at læse bøgerne igen, for at se, hvor meget filmene egentlig skiller sig ud for bøgerne. Men jeg er i hvert fald ovenud tilfreds med det sidste kapitel på ’Maze Runner’, som levede op til alle mine forventninger og lidt til.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *