“The Mountain Between Us” på Blu-ray

the mountain between us

Original titel: The Mountain Between us
Genre: Adventure, Romantik
Spilletid: 1 time og 52 minutter
Skuespillere: Dermot Mulroney, Idris Elba og Kate Winslet

Filmselskab: 20th Century Fox

Udgivelsesdato: 12. april 2018

DUO stjerner 4

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg kendte ikke meget til ’The Mountain Between Us’, inden jeg satte den på. Jeg havde ikke engang set traileren, men bare ud fra beskrivelsen af filmen, lød den som noget for mig.

streg

Resumé

Da to fremmede er strandet i en lufthavn på grund af en begyndende storm, finder de sammen en anden mulighed for at komme hjem. De hyrer en privat pilot med hans mindre fly, og sammen med pilotens hund, flyver de afsted mod deres destination – men pludselig mister piloten kontrollen over flyet og de styrter. Vil de overleve styrtet og hvis de gør, vil de så bagefter overleve, indtil de kan få hjælp?

streg

Anmeldelse

Kate Winslet og Idris Elba spiller overfor hinanden i det her spændende drama, hvor de i kap med tiden, må se om de kan overleve vildmarken og alle dens fare. Plottet mindede mig en smule om ’Six days and seven nights’, som er en film, jeg har set rigtig mange gange efterhånden, og som jeg holder rigtig meget af.

Ligheden lå i, at det er to mennesker, der må prøve at finde en måde at overleve på et fremmede sted, hvor de ikke har særlig mange hjælpemidler, og hvor det ender med at være dem selv, som redder dem i sidste ende. Det er virkelig en kamp på styrke og vilje og de to hovedroller leverer fuldt ud i deres roller.

Jeg var helt vild med den lille detalje, at der er en hund med i filmen, som også følger dem i deres overlevelse i vildmarken. Det var et sødt touch og medførte bare, at jeg endnu mere håbede på, at menneskerne ville overleve.

’The Mountain Between Us’ var på en made, en lidt barsk film, fordi man ser på disse to personers overlevelse, og det er tydeligt at mærke, at det ikke er let. En film, som viser hvor meget viljestyrken er værd, og hvor meget to personer kan, hvis de bare har hinanden, selvom de er fremmede.

streg

 

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *