“The Originals – Sæson 5” på Blu-Ray

the originals

Original titel: The Originals: The complete fifth season
Skuespillere: Joseph Morgan, Daniel Gillies og Phoebe Tonkin
Genre: Drama, Fantasy

Filmforlag: 20th Century Fox
Spilletid: 8 timer og 46 minutter
Udgivelsesdato: 6. december 2018

DUO 6 stjerner

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Så kom vi desværre til afslutningen på ’The Originals’, som fik mig til at fælde tårer flere gange undervejs.

streg

Resumé

Syv år efter at de fire Mikaelsons søskende har absorberet en fjerdedel hver af The Hollow, og har levet hver for sig langt væk fra New Orleans, bliver de nødsaget til at mødes igen, selvom det får farlige konsekvenser hver gang at de er i nærheden af hinanden. Hope er blevet voksen, og har fået sin egen vilje, men må samtidig beskyttes for enhver pris mod den mørke energi fra The Hollow. Lykkedes det dem endelig at finde en udvej til at slippe af med den?

streg

Anmeldelse

Så kom den både ventede og frygtede afslutning på ’The Originals’, som er en serie, jeg virkelig har elsket at følge. Det er nogle sindssyg gode skuespillere, de har hyret til serien, og som bare er utrolig troværdige i deres roller. Jeg er virkelig kommet til at holde af dem undervejs, selv Klaus, som især i denne sæson, viser hvor stort et hjerte han har for sin familie.

Jeg var faktisk begyndt at se den næste spin-off serie, der hedder ’Legacies’, men endte med at sætte den på pause, da jeg fandt ud af, at den afslørede lidt fra ’The Originals’, som jeg ikke havde set endnu. Nu ved jeg dog, hvad jeg går ind til med den nye serie, og så vil jeg helt sikkert genoptage at se videre i den.

Det er en fuldstændig forrygende afslutning på en serie, der har taget mig med storm, efterhånden som jeg har set sæson efter sæson. Det gjorde dog også ondt, at tage afsked med holdet, og ikke mindst overvære nogle af de forfærdelige ting, der sker for dem, jeg er begyndt at holde af. Der måtte jeg også flere gange knibe en tåre.

Jeg synes, at coveret for sæson 5 er meget passende, især da jeg havde set sidste afsnit, som også fik mig til at fælde nogle tårer. Det har generelt været en serie, hvor hver karakter har måtte kæmpe mod utrolig meget modgang, og forsøge at holde sig ovenpå midt i alt kaosset. ’The Originals’ er en hæsblæsende serie, som jeg ved, jeg snart vil gense, og en serie jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger. Nu er jeg bare spændt på at se, hvad ’Legacies’ giver os.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *