“The Other Woman” på Blu-ray

The Other Woman

Original titel: The Other Woman
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 49 minutter
Skuespillere: Cameron Diaz, Nikolaj Coster-Waldau, Leslie Mann og Kate Upton.
Udgivelse: 18. september 2014
Filmselskab: 20th Century Fox

duo 4½

 

 

’The Other Woman’ tager begrebet ’hævn’ op på et helt nyt stadie, og har samtidig nogle virkelig stjerneskuespillere i castet. Jeg blev underholdt, og den er helt sikkert en gennemført komedie!


streg

Resumé 

New York advokaten Carly opdager ved et tilfælde, at hendes tilsyneladende perfekte kæreste faktisk er gift. Mest som hun ønsker at komme videre, og glemme sin eks, bliver hun opsøgt at konen til sin eks, som ønsker svar på, hvad der er sket. Dette ender med at blive starten på et meget mærkeligt venskab, hvor flere opdagelser pludselig kommer frem i lyset.

streg

Anmeldelse 

Jeg blev utrolig glad for at se, at der optræder en dansk skuespiller i denne film sammen med en masse store Hollywood stjerner. Allerede dér fik jeg en positiv tankegang omkring ’The Other Woman’, på trods af at han egentlig spiller et svin, kort sagt. Jeg har ikke tidligere set film med Nikolaj Coster-Waldau, hvilket gjorde at jeg havde en ”ren tavle”, men stadig havde høje forventninger til ham, som han heldigvis levede op til.

Castet til ’The Other Woman’ er jeg helt vild med. Det er et rigtig dejligt mix af en masse forskellige skuespillere, som hver bidrager med deres specielle evner. Cameron Diaz er super dygtig i rollen som kæresten, der er blevet ført bag lyset, og jeg har altid elsket hendes måde, at være skuespiller på og hendes tilgang til de roller, som hun spiller. De andre skuespillere kender jeg dog ikke helt så meget, selvom jeg har set nogle af dem i nogle andre film. Den fedeste twist er dog, at Nicki Minaj er med, og hun fik mig til at grine flere gange under filmen.

’The Other Woman’ levede op til alle mine forventninger om en pigekomediefilm, der handler om sammenhold, hævn, kærlighed og nye venskaber. Jeg synes de tre piger, som er de mest centrale roller udover Nikolaj, spiller rigtig godt sammen, og selvom jeg før, har set lignede film, så tilføjer den bare stadig noget nyt til genren. Derudover så er den helt oplagt at se, hvis man skal virkelig trænger til at se en tøsefilm, eller går rundt med kærestesorger. Jeg kan i hvert fald sagtens anbefale den i sådan en forbindelse.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *