“The spy who dumped me” på Blu-ray

image_pdfimage_print

the spy who dumped me

Original titel: The Spy who dumped me
Genre: Action, Komdie
Skuespillere: Justin Theroux, Kate Mckinnon og Mila Kunis
Spilletid: 1 time og 57 minutter

Filmselskab: Nordisk Film
Udgivelsesdato: 13. december 2018

duo 4½

 

Tak til Nordisk Film for anmeldereksemplaret.

Jeg glædede mig til at gense ’The spy who dumped me’, da jeg allerede havde set den, inden den udkom på DVD og Blu-ray.
streg

Resumé

Audreys kæreste har slået op med hende over en sms, og efter flere mislykkede forsøg på at få fat på ham, får hendes bedsteveninde den geniale idé, at de skal brænde de ting, han har efterladt. Han får dog en advarsel inden, og det får ham ud af sit skjul, da han endelig tager kontakt til hende. Men det viser sig snart, at han er en farlig mand at have tæt på sig, da flere er ude på at slå ham ihjel.

streg

Anmeldelse

Der er fart over feltet helt fra starten af, da Audreys ekskæreste, Drew, er i gang med at flygte fra en flok snigmordere. Faktisk står filmen næsten ikke stille på noget tidspunkt, og spændingen er helt sikkert i højsædet. Vi skifter lidt mellem at gå frem og tilbage mellem nutid og fortid, så vi får historien om, hvordan Drew og Audreys mødte hinanden.

Audrey har en bedsteveninde igennem tykt og tyndt, nemlig Morgan, som er en kvinde, der deler alt med sine forældre. Det er lidt sjovt, og hun er en lidt skæv type og tilføjer helt sikkert en masse humor til filmen. Det var også meget tydeligt, at de var rigtig tætte veninder, da de vidste så meget om hinanden, hvilket der er en sjov scene med.

Jeg er helt vild med de skuespillere der er blevet hyret til filmen, og det løftede den bestemt også! Det var sjovt at se Sam Heughan spille en helt anden rolle, end den han spiller i ’Outlander’, hvor han spiller Jamie. Jeg var i forvejen forelsket i ham fra den serie, og den blev ikke mindre af at se ham i ’A spy who dumped me’.

Er du til actionfilm, humor, venskab og loyalitet, så skulle du se denne, da den indeholder alt dette og mere til. Jeg var underholdt hele vejen igennem, og havde op til flere grineanfald – så den er også god, hvis du trænger til at få grint igennem. Og den er bestemt værd at se flere gange, da der sker så meget, at det nogle gange kan være svært at følge med, og derudover kan du få lov til at se igen, hvor dygtige skuespillerne er i deres roller.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.