“The Starving Games″ på DVD

image_pdfimage_print

The Starving Games

Titel: The Starving Games
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 20 minutter.
Udgivelsesdato: 1. maj 2014
Skuespillere: Nick Gomez, Maiara Walsh, Beau Brasseaux, Brant Daugherty
Filmselskab: Mis. Label

DUO 3

 

 

”The Starving Games” er, som navnet hentyder til, en parodi på ”The Hunger Games”. Filmen er fuld af humor, men alle de mange klicheer bliver lidt for meget af det gode.

streg

Resumé

Da Kantmiss Evershot’s lillesøster bliver udtrukket til at skulle deltage i det årligt ”Starving Games”, melder hun sig (mere eller mindre) frivilligt til at tage sin søsters plads.

I konkurrencen må hun kæmpe imod de andre deltagere, og her kommer hendes færdigheder med bue og pil hende til gode (om end hun ikke rammer helt rigtigt hver gang…)

streg

Anmeldelse

Der er lavet masser af filmparodier – på Twilight, på diverse gyserfilm, og nu også på ”The Hunger Games”. Mange har nok set mindst én af de berømte ”Scary Movie”-film, som igennem mange år har gjort grin med gyserfilm, og de seneste år er det altså blevet populært at lave parodier på andre film.

Mange referencer fra film og andet kultur inddrages i filmen – nogle få er ”Troldmanden fra Oz”, Lady Gaga, Annoying Orange, Angry Birds, Avatar og Avengers. Disse komiske referencer bliver lidt for mange og lidt for iscenesatte til helt at have den ønskede effekt.

Den platte humor i filmen er flere steder på højde med noget, man ville finde sjovt i indskolingen – for eksempel da der skal udtrækkes navne til deltagelse i The Starving Games og navnene ”Hugh Janus”, ”Phil Mahooters” og ”Dean Gullberry” udtrækkes.

Man skal gå ind til filmen med et meget åbent sind, og ikke forvente et mesterværk af en film, og så kan filmen fint underholde en mørk efterårsaften – men det er ikke en film, man kan se igen og igen.

streg

Sofie DUOSkrevet af Sofie Peschardt


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.