“The Tower”

tow


Titel: The Tower
Genre: Action
Sprog: Koreansk
Spilletid: 2 timer
Udkom: April 2014
Skuespiller: Kyung-gu Sol, Ye-jin Son
Filmselskab: Mis. Label

DUO stjerner 4

 

 

 

’The Tower’ er en gribende historie om en enlig far som vil gøre alt for at redde sin datter, da tårnet han arbejder i, bryder i brand. Utrolig spænende og rørende film.

s

Resumé

Tower Sky bryder i brand juleaften, og byens brandmænd kommer ud på en umulig mission. Flere mennesker er fanget i bygningen, ude af stand til at komme væk på grund af ilden.  Hvor mange kan de nå at redde? Og hvor mange vil dø i forsøget?

s

Anmeldelse

Først da jeg begyndte på filmen, gik det op for mig at den var på koreansk, hvilket jeg ikke lige havde set komme.  Det gjorde selvfølgelig ikke noget vil filmen, andet end jeg som seer var fuldkommen afhængig af underteksterne, i forhold til hvis den havde været på engelsk.

’The Tower’ er en spændende action film, der indeholder flere forskellige historier. Der er faren som desperat prøver at redde sin datter som er fanget i bygningen. Der er et nyforelsket par, hvor fyren ønsker at fri til sin kæreste, men der kommer altid noget i vejen. Og der er en enlig mor, som vil gøre alt for at tjene penge til sin søns skole. Alle disse små historier bliver mixet sammen, da Tower Sky bryder i brand, og fanget dem højt oppe i bygningen.

’The Tower’ er en katastrofefilm, hvor man som seer aldrig kan vide hvem der overlever og hvem der ikke gør. Filmen er omkring to timer lang, og jeg kan ærligt sige at jeg ikke kedet mig på noget tidspunkt under filmen.  
Det er spænding fra start til slut.

Det eneste negative jeg kan sige om filmen, er at der er nogle få personer i filmen, som opførte sig direkte åndsvagt. Selvfølgelig går folk i panik under katastrofer, men der var lige altså en person (ham der ønskede at fri til sin kæreste) som opførte sig så plat, at det vil have hørt mere hjemme i en komedie.

Ellers kan jeg bestemt anbefale ’The Tower’ især hvis man virkelig er vild med action.

 

s

Mathilde DUO

 Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *