“The Vampire Diaries” sæson 8 på DVD

image_pdfimage_print

Vampire Diaries

Original titel: The Vampire Diaries season 8
Serie: The Vampire Diaries
Genre: Drama, fantasy
Spilletid: 10 timer og 40 minutter
Skuespillere: Ian Somerhalder, Poul Wesley, Kat Graham og Candice King
Filmselskab: 20th Century Fox

Udgivelsesdato: 23. november 2017

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Jeg kan slet ikke forstå at ’The Vampire Diaries’, som man fulgt i så mange år, nu er slut. Serien fik en rigtig god afslutning med mange af de gode gamle kendinger, og jeg kunne ikke undlade at fælde en lille tåre.

streg

Resumé

Damon og Enzo er forsvundet sammen med noget meget ondt, som har været indespærret i rigtig mange år. Så de andre må stå sammen for at finde dem, og få dem hjem igen. Der er meget der står på spil i den sidste sæson af Vampire Diaries, og de kommer til at skulle slås mod kræfter, som de slet ikke forstår. En sidste gang kan måske være op til Matt, at skulle redde Mystic Falls fra en ild, som vil brænde så voldsomt, at det vil ødelægge alt på sin vej.

streg

Anmeldelse

Jeg har efterhånden fulgt med i denne serie i rigtig lang tid, og over en række år. Så jeg har lidt svært ved at forstå, at serien nu er slut. Det synes jeg egentligt er mærkeligt, men selvfølgelig skal det da slutte på et tidspunkt, men alligevel var ’The Vampire Diaries’ en serie, jeg aldrig havde forestillet mig skulle slutte. Serien blev afsluttet på en rigtig fin måde, som jeg rigtig godt kunne lide. Det var selvfølgelig en hæsblæsende afslutning, hvor jeg ikke kunne lade være med at fælde en lille tåre til sidst.

Der har altid været en masse elementer af det overnaturlige, som indgår i serien. Sidste sæson er ingen undtagelse. I en af de sidste afsnit bliver der også nævnt, hvor mange forskellige ting brødrene Salvatore kommer ud for og skal bekæmpe, og det er ikke så lidt. Derfor synes jeg også, at det er meget passende, at det er djævlen, som de skal bekæmpe denne gang, og et kapløb om at tilintetgøre helvede. Det er, når man tænker over, meget passende at det er afslutningen.

Jeg kan rigtig godt lide, at vi får lov til at møde og gense rigtig mange af de gamle personligheder i de sidste par afsnit. Vi får blandt andet et hurtigt gensyn med Taylor Lockwood, familien Donovan og Elena. Det var super godt, at de kom tilbage i serien igen, og det fik mig virkelig til at tænke tilbage på da serien startede, og alt hvad de har været i gennem. Jeg fik en stor lyst til at se serien forfra.

’The Vampire Diaries’ sæson 8 minder meget om de andre sæsoner. Der er faktisk ikke så meget nyt under solen her, fordi vennerne stadig skal kæmpe mod en magtfuld ond magt, mange dør, de bliver lidt uvenner, tilgiver hinanden igen og kærlighed opstår. Det kan jeg faktisk godt lide. Jeg synes på ingen måde at det når at blive kedeligt, fordi der er rigtig god spænding til stede hele vejen igennem i serien.

Har man set nogle af sæsonerne, skal man uden tvivl se afslutningen på serien, fordi den faktisk var rigtig fantastisk og smuk, og en lille bitte smule sørgelig, fordi det hele nu er slut.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.