“Thor – The Dark World” på DVD

Thor The Dark World

Titel: Thor – The Dark World
Genre: Action
Sprog: Engelsk
Spilletid: 1 time og 47 minutter.
Skuespillere: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston og Anthony Hopkins.
Filmselskab: Disney

DUO stjerner III

 

 

Masser af action, lækre Chris Hemsworth, og nordisk mytologi udgør pakken i Thor: The Dark World, og jeg blev bestemt ikke skuffet!

streg

Resumé

Jane Foster bliver besat af en mægtig forhistorisk energi, der truer hele universets eksistens. Thor genforenes med Jane Foster, og for at redde verden må han danne en alliance med sin forræderiske bror Loki. 

streg

Anmeldelse

Indrømmet jeg er tilhænger af heltefilm, og Chris Hemsworth i rollen som Thor er meget svær at lade være med at holde af. Et par bare overkrops scener hjælper også på det. Når det så er sagt, er det altså ikke kun en film for piger, der gerne vil se på pæne fyre. Filmen er spækket til bristepunktet med action, og de bare overkrops scener er der muligvis bare, for at tilfredsstille pigerne, så det ikke er en ren mandefilm.

Spændingen starter lige på og hårdt, og kører op, op og atter opad, der var fart over feltet hele tiden, men stadig plads til få romantiske scener, og scener der stille og roligt kunne forklare hvad det egentlig var der skete, i alle de action kampe der foregik hele tiden. Chris Hemsworth og Natalie Portman udgør et godt par i rollerne som henholdsvis Thor og Jane Foster, de har en god kemi, og der er aldrig rigtig nogen alt for sukkersøde scene, i stedet er de morsomme og afslappede, hvilket jeg syntes var et godt match.

Det jeg elsker allermest ved filmen er humoren, de mange små kommentarer som giver filmen et twist, og gør den både ironisk, sarkastisk og sjov. Birollerne Darcy og dr. Erik Selvig spiller godt, og giver gode input til de mange mærkværdige begivenheder som finder sted undervejs i handlingen.

’Thor: The dark world’ er en god kombination af action, humor og kærlighed, så der burde være lidt for enhver i denne film. Jeg var underholdt hele vejen igennem filmen, og der er ingen langtrukne eller kedelige scener, det hele fungerer og jeg syntes det er en vaskeægte heltefilm, ligesom den burde være. Jeg er spændt på den næste film om Thor, for den slutning efterlod mig ganske vist temmelig gnaven og irriteret, et twist jeg absolut ikke lige havde set komme.

streg

Stine DUOSkrevet af Stine Jørgensen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *