“To fremmede” af Lisa Kleypas

to fremmede

Original titel: Hello Stranger
Forfatter: Lisa Kleypas
Serie: Ravenel
Oversat af: Nana Baaner Klitgaard og Maria Roslev
Genre: Erotisk roman

Forlag: Pretty Ink
Sider: 349
Udgivelsesdato: 27. september 2018

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

’To fremmede’ endte med at være bedre, end jeg forventede, på trods af at jeg allerede havde høje forventninger, så kunne bogen sagtens leve op til dem!

streg

Resumé

Som den første kvindelige læge i England er Garrett vant til at stå model til lidt af hvert, og har samtidig sørget for at hun kan forsvare sig selv, når hun besøger de fattige områder i London, hvis det skulle blive nødvendigt. Hendes veje krydses med den hemmelige agent Ethan, og pludselig er Garrett blevet rodet ind hans liv, på trods af hans ihærdige forsøg på at beskytte hende og holde hende fra ham, og det ender med at være Garrett, der må redde Ethan.

streg

Anmeldelse

Jeg glædede mig enormt meget til at læse ’To fremmede’, og det viste sig også at være en bog, hvor der skete virkelig meget, så siderne tog bare hinanden af sig selv. Den var spændende, medrivende og jeg nød hvert et minut!

Garrett var en kvinde, som jeg hurtigt kom til at holde af. Hun har masser af vilje, styrke og mod i en mandsdomineret verden, hvor hun skal prøve at finde fodfæste, hvilket hun klarer rigtig godt. Hun mangler dog en mand, der vil tillade det, uden at det behøver at medføre et ægteskab – og da hun møder Ethan, ser hun potentiale i, at han skal være hendes elsker.

Ethan har dog sit at kæmpe med, da han er hemmelig agent, og samtidig viser det sig også, at han er uægte søn af den gamle lord Ravenel, og han ønsker ikke at udsætte Garrett for mere fare, end hun selv sætter sig i, når hun bevæger sig rundt i slumkvartererne i London. Deres møde begynder også ved at han kommer hende til undsætning, da hun skal beskytte sig, og det ender ud i, at han giver hende nogle flere forsvarsteknikker.

Jeg kunne bare virkelig godt lide både historien, handlingen og de to hovedpersoner Garrett og Ethan. Intet var overladt til tilfældighederne, og spændingen var helt sikkert i højsædet i historien. Det tog ikke lang tid at læse denne fantastiske historie af Lisa Kleypas, og endnu engang bukker jeg mig bare i støvet for, hvor dygtig en forfatter hun er. Jeg glæder mig til at læse mere!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *