“Transformers: The Last Knight” på Blu-ray

The Last Knight

Original titel: Transformers: The Last Knight
Genre: Action, Science fiction
Spilletid: 2 timer og 35 minutter
Skuespillere: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins og Josh Duhamel

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 9. november 2017

duo 4½

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg kan ikke helt blive klog på, om de bare forsøger at hive flere penge ud af ’Transformers’ universet, som jeg egentlig synes, sagtens kunne være stoppet ved den tredje film. På trods af disse tanker, vil jeg dog stadig gerne følge med i hvad der sker for de efterhånden kendte robotter.


streg

Resumé

I sin søgen efter at finde sin skaber og sit hjem, tager Optimus Prime afsted fra jorden. Da han bliver hjernevasket af sin skaber, som får ham til at skifte side, står menneskerne og Autobotterne pludselig overfor en fjende, de ikke havde set komme, da de i forvejen kæmper mod Decepticons og en menneskelig enhed. For at redde jorden må en håndfuld mennesker slå sig sammen med Autobotterne, for at finde den stav, som kan betyde enden for jorden, hvis den kommer i de forkerte hænder.

streg

Anmeldelse

Jeg står lidt i et dilemma med ’Transformers’, da jeg på den ene måde, har det som om at Hollywood egentlig bare forsøger at presse så mange penge ud af universet som muligt, mens jeg på den anden side stadig godt lide lidt at følge med i, hvad der sker for de efterhånden kendte robotter. Så jeg synes det er et svært valg, da jeg også nyder at se filmene, selvom man sagtens kunne have stoppet serien, da den tredje film var lavet.

I ’The Last Knight’ møder vi nogle af de samme skuespillere, som også var med i den fjerde film. Det gør også, at der ligesom kommer lidt sammenhæng i historien igen, da jeg syntes det var noget af et spring der var imellem film 3 og 4. Alligevel møder vi en del nye, og jeg synes det er et rigtig fint cast, de har samlet til filmen. Der er i hvert fald kommet en række nye sjove karakterer med, som er virkelig underholdende i nogle af scenerne. Når der sker så meget i en film, er det godt at krydre det med lidt humor.

Det er alligevel lidt svært at se på, at menneskerne igen begår fejl, både ved at stole på de forkerte robotter, men også fordi de bare ikke lader til at blive klogere. Det er jeg lidt uforstående overfor, da de jo netop burde tage ved lære af tidligere erfaring. Men om det skyldtes, at man i så mange år har forsøgt at skjule robotterne og deres virke på jorden, skal jeg ikke kunne sige.

Du skal holde fast på hat og briller, når du ser ’The Last Knight’. Der er fart over feltet, og der sket hele tiden noget nyt, så hvis du ikke lige er opmærksom, kan du pludselig befinde dig i en ny scene uden at ane, hvordan vi havnede der. Og så er der desuden en ordentlig omgang action lagt oveni historien, som helt sikkert vil glæde det mandlige publikum, mens jeg bare virkelig syntes det var hyggeligt, at vende tilbage til de robotter, vi efterhånden har mødt en del gange, og som også er lette at holde af.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *