“Uden forbehold” af SJ Hooks

Uden forbehold

Originaltitel: Crossing the lines
Forfatter: SJ Hooks
Genre: Erotisk roman
Oversat af: Emilie Harild Gaardboe

Sider: 398
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 20. oktober 2017
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Efter at have læst SJ Hooks ’Absolute’ serie, var jeg spændt på at læse ’Uden forbehold’, hvor jeg ikke kunne undgå at have en del forventninger. Jeg blev meget hurtigt opslugt af denne historie.

streg

Resumé

Abigail er alenemor til en søn på knap 5 år, efter at faderen har efterladt dem i stikken. For at have råd til blandt andet mad og husleje, er hun på udkig efter et hvilket som helst job, da hun ikke har nogen kvalifikationer, da hun blev gravid i High School. Dette er dog svært, men en aften får hun alligevel et tilbud, som hun har svært ved at afslå. Simon Throne tilbyder hende penge, for at opfylde alle hans behov, men kan hun det i sidste ende?

streg

Anmeldelse

’Uden forbehold’ bliver på forsiden beskrevet som ”Pretty Woman møder Fifty Shades” og jeg kunne ikke være mere enig. Den overskrift er meget rammende for, hvad SJ Hooks har skabt i denne bog. Det tog ikke mange sider, før historien opslugte mig, og jeg havde seriøse problemer med at lægge den fra mig. Den var simpelthen så spændende og jeg ville hele tiden have mere.

Jeg fik meget hurtigt en enorm respekt for Abigail, og den måde hun har valgt at tackle livets udfordringer på. Hun er benhård og super stærk, og vælger alligevel at ofre noget af sig selv, for at få økonomien til at hænge sammen. Det kræver enormt mod, at udstille sig selv på den måde, og forsøger at ”sælge sig selv”, og jeg blev bare så glad, da redningsmanden trådte til, da jeg håbede det ville gøre hendes liv lettere.

Mr. Throne har virkelig nogle seriøse ar på sjælen, og efterhånden som de kommer frem i lyset, bliver det også lettere at forstå, hvorfor han er, som han er. Jeg fik dog lille crush på ham, og synes virkelig han behandler Abigail godt, på trods af de krav og behov han har. Jeg kunne slet ikke undgå at håbe, at de to ville finde ud af det sammen, men det kan være svært, når man vil noget forskelligt.

’Uden forbehold’ var utrolig hurtigt læst, og jeg kan kun anbefale den, især hvis du også har læst SJ Hooks andre bøger, da du så helt klart også vil være vild med denne. Den handler om mod, at komme videre og tillid til hinanden. Hvordan man skal satse alt, og forhåbentlig vil det bære frugt. Jeg vil helt sikkert blive ved med at holde øje med SJ Hooks fremtidige udgivelser!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *