“Under The Dome” sæson 3

Under the Dome

Original titel: Under the Dome season 3
Genre: Science fiction
Spilletid: 8 timer og 43 minutter
Skuespillere: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alecander Koch og Colin Ford.
Selskab: 20th Century Fox
Udkom: 7. april 2016

DUO stjerner 4

 

’Under the Dome’ sæson 3 fortsætter hvor sæson 2 slap, med en tilføjelse af nye personer og svar på hvad kuplen egentligt vil. Stadig i de fantastiske rammer med mystik og overlevelse.

streg

Resumé

Chesters Mill er gået gennem tunnellerne for at finde en vej ud af kuplen. Det viser sig dog hurtigt, at det er en relativ verden som folkene befinder sig i, og pludselig står de i en situation, hvor de ikke længere kan skelne mellem hvad der er virkelighed og opdigtet. Hvad har dette af betydning for indbyggernes menneskelighed?

streg

Anmeldelse

Jeg har været vild med ’Under the Dome’ fra sæson 1. Jeg kunne rigtig godt lide universet, man bliver præsenteret for. At indbyggerne bliver fanget under en kuppel, fordi der er andre væsner i universet end os. Man har jo egentlig ikke en idé om, hvad der findes derude. En ting som jeg var meget spændt på med hensyn til sæson 3, var hvordan de vil holde serien kørende, da alle indbyggerne egentligt er fanget inde under denne kuppel, og derved er det nogle gange begrænsninger for, hvad der kan ske af nye begivenheder.

Denne opgave synes jeg virkelig ’Under the Dome’ klarer meget godt. De finder gode måder til hvordan de får få, men vigtige karakterer ind i serien. På den måde bliver spændingsniveauet også holdt i live. Jeg er egentlig også imponeret over, hvor længe de har holdt selve ”det andet liv” – hvis vi kan kalde det dette, skjult fra at vise deres eksistens. Men dette kan man virkelig sig,e at de retter op på her i sæson 3. Her bliver man lukket mere ind i, hvordan tingene er sket, og derved fik jeg svar på nogle af mine spørgsmål til serien.  

Man møder selvfølgelig en masse personer i serien, og der er altid nogle, som kommer til at betyde mere end andre. En ting som ’Under the Dome’ virkelig har kunnet, er at få mig til at skifte mening om de forskellige personer igennem hele serien. En person som jeg virkelig har hadet i sæson 1 -2, er jeg faktisk begyndt at synes bedre om i den denne sæson, fordi at de ser deres valg og beslutninger i øjnene inde i kuplen. Til gengæld var der også personer, som jeg rigtig godt kunne lide i sæson 1-2, hvor jeg begyndte at blive irriteret på dem i sæson 3.

Jeg synes helt sikkert at ’Under the Dome’ sæson 3 giver et frisk pust til serien, og fortsætter i den interessante og spændende stil, som de tidligere sæsoner. Jeg kan i hvert fald kun glæde mig til sæson 4, især efter en spændende og overraskende slutning.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *