“Unremembered 1: Uden minder” af Jessica Brody

image_pdfimage_print

Uden minder

Original titel: Unremembered 
Forfatter: Jessica Brody
Serie: Unremembered
Genre: Science fiction, ungdomsroman
Sider: 330
Oversat af: Vibeke Nielsen
Forlag: Alvilda
Udkom: 1. februar 2014

DUO stjerner III

 

 

 

En utrolig spændende og mystisk bog, som har en masse elementer som virkelig fangede mig. En masse forelskelse blandet med tidsrejser og hemmeligheder.

streg

Resumé

Et tragisk flystyrt over Stillehavet har efterladt en eneste overlevende. Ingen ved hvem pigen er, eller hvordan hun overlevede flystyrtet. Endnu værre hvorfor hun ikke står opført på passagerlisten eller i de offentlige registrer. I sin kamp på at finde ud af hvem hun er, dukker der en mystisk fyr op, som siger at de kender hinanden fra før og de er forelsket. Men så er spørgsmål et, hvem kan hun stole på?

streg

Anmeldelse

Jeg elsker virkelig en bog som er fyldt med mysterier og det er der i hvert fald en masse af i ’Uden minder. Der er meget mystik, omkring hvem den ukendte pige, der får navnet, Violet, af en sygeplejerske, som plejer hende efter flystyrtet, på grund af hendes skønhed og øjenfarve. Hun husker ikke selv, hvor hun kommer fra og er derfor meget nysgerrig efter at finde ud af det. Sammen med sin nye plejebror Cody, går hun på jagt efter sandheden.

Jeg kunne rigtig godt lide Violet, fordi hun er anderledes. Hendes tankegang er ikke helt som andres, først troede jeg at det var på grund af, at hun havde mistet sin hukommelse, men man finder hurtigt ud af, at det er sådan hendes hjerne er programmeret. Hun er meget god til tal og har en ordbog inde i hovedet, og dette betyder at ordene bliver taget meget bogstavtalt, og der bliver tygget meget på dem. Dette giver bogen meget humor, og derfor var jeg også flad af grin over dialogen mellem hende og Cody flere gange.

I ’Uden minder’ er der også en masse kærlighed. Violet er meget i tvivl om, hvem hun kan stole på, men er samtidig tiltrukket af den mystiske unge fyr. Det giver bogen meget spænding og en intens en af slagsen, som gjorde at jeg blev nødt til at læse videre. Jeg blev faktisk meget fanget af bogen, og hvad der ville ske med Violet.  Jeg fik også besvaret en masse af mine spørgsmål hen imod slutningen, da spændingen rigtig kom i gang, men jeg har stadig mange. Derfor glæder jeg mig til at høre, hvad der skal ske i historien.

Jeg kan helt sikkert anbefale ’Unremembered: Uden minder’ fordi det er en anderledes, men alligevel en original historie, som har en masse spænding og kærlighed i sig. Jeg kan mærke med denne serie, at det bliver en jeg kommer til at genlæse i fremtiden.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.