“Varsomme hjerter” af Amber Kelly

Originaltitel: Fragile Hearts
Forfatter: Amber Kelly
Serie: Poplar Falls #4
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 333
Oversat af: Astrid Helse-Fjeldgren
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 10. december 2021

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Den sidste i ‘Poplar falls’ serien, og det var hyggeligt at være tilbage og en rigtig sød historie, som handlede om at elske igen.

streg

Bagsidetekst

Bellamy Wilson har afsluttet sin uddannelse og står overfor sin drømmekarriere og med sit drømmejob. Men da hendes kæreste snupper jobbet foran næsen på hende, tager hun såret hjem til Poplar falls for at lægge en ny slagplan. Byen dyrlæge Brandt Haralson tilbyder hende et midlertidig job, så hun kan få noget på CV’et. Hvis hun da ikke bliver alt for distraheret af hans uimodståelige grønne øjne. Selvom at Brandt har et knust hjerte i bagagen, er han så småt ved at finde sig selv og vende tilbage til livet. Og måske kan det have noget at gøre med hans nye charmerende kollega Bellamy.

streg

Anmeldelse

Jeg var ret vild med de andre bøger i serien, og jeg synes bestemt heller ikke at ’Varsomme hjerter’ var en undtagelse. Den var letlæselig og havde et rigtig fint flow. Man kedede sig ikke i bogen, selvom at den måske ikke byder på vildt meget spænding, men alligevel var der en del mystik over Brandt, da man gerne ville vide, hvad der var sket for ham i hans fortid. Alt i alt en rigtig sød og kærlig historie, som kan anbefales.

Vi følger begges synspunkter som er med til, at vi får lov til at få et rigtig godt indblik i dem begge og deres tanker og følelser. Det fungerede rigtig fint i denne bog. Jeg kunne lide begge vores hovedpersoner fra starten af. Hvor Bellamy var meget ligetil og ikke gemte på de store overraskelser, og Brandt som havde en lille del mystik over sig i form af hans fortid. De fungerede godt sammen, og man kunne tydeligt mærke deres kemi i fortællingen.

Jeg synes også denne bog havde nogle sjove momenter. Særligt når de var ude og i gang med huset, som også har en sjov fortælling omkring sig, og det fungerede rigtig godt. Jeg kunne nemt forestille mig, hvad der foregik og hvordan tingene så ud. Det var lige før at huset også blev mit drømmehus, hvis jeg boede i Poplar Falls.

Jeg har været ret vild med denne serie og forfatteren hele vejen i gennem, og de kan kun få min anbefaling, hvis man godt kan lide bøger som er romantiske, letlæselige og kan bringe en i et godt humør. Jeg håber, vi får lov til at se mere fra forfatteren, jeg kan i hvert fald se, at der er flere bøger i denne serie.

streg

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *