“Vegas invitation” af Ella-Maluca Floyd

Vegas invitation

Original titel: Vegas invitation
Forfatter: Ella-Maluca Floyd
Serie: Tør du
Genre: Erotisk roman
Sidetal: 271
Forlag: Forlaget Nelumbo
Udgivelsesdato: 15. november 2019

duo 4½

 

 

Tak til Forlaget Nelumbo for anmeldereksemplaret.

’Vegas invitation’ var en spændende bog, som tog nogle vilde drejninger
streg

Resumé

Det er snart jul, men Vega er slet ikke i humør til det, på trods af at hun plejer at elske julen. Presset fra arbejdet er stort, og da hun får en invitation om at tage med på ferie med den flotte økonomisex, Benedict, har hun svært ved at sige nej. Da hendes veninder samtidig udfordrer hende til at sige ja, er hun tvunget til at acceptere tilbuddet. Selvom de har aftalt at holde det uforpligtende, går der ikke lang tid, før de alligevel indleder et forhold. En dag bliver Vega overfaldet, og de efterfølgende traumer påvirker deres nye skrøbelige forhold.

streg

Anmeldelse

Jeg var spændt på at komme tilbage i det her univers, hvor der er spænding og lidt uhygge med indover. ’Vegas invitation’ endte også med at være lidt skræmmende, da jeg faktisk troede, at jeg havde regnet handlingen ud, men alligevel endte med at blive overrasket. Jeg synes også beskrivelserne af Vega, og den måde hun nedbrydes helt på, er virkelig godt beskrevet, så jeg nærmest kunne se det for mig. Hun er ellers en utrolig stærk kvinde, men overfaldet påvirker hende enormt meget, hvilket jeg sagtens kunne forstå.

Derfor fik jeg også ret hurtigt en stor medfølelse med hende. Hun bliver udsat for noget virkelig forfærdeligt, som de fleste kvinder frygter og skal så forsøge at få en hverdag til at fungere igen. Det viste sig også, at være noget sværere end hun lige havde regnet med, og jeg kunne godt lide, at det ikke var så let at finde tilbage igen, da det virkede mere realistisk.

Benedict synes jeg virkede som en utrolig charmerende type, som også havde noget med i bagagen. Jeg kunne godt forstå, at Vega faldt for ham, da han virker utroligt tiltalende og rigtig sød. Vi får også et gensyn med Kendra og Emma Jo, som er Vegas veninder og fandt på den måde også lidt ud af, hvad der var sket med Kendra, siden vi slap hende i den forrige bog.

Jeg glæder mig allerede til at læse videre, så jeg kan få Emma Jos historie også, da hun virker som en interessant karakter. I hvert fald bliver det skønt at lære hende bedre at kende og få hendes historie, for jeg tror virkelig, der gemmer sig meget under overfladen.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *