“Vejen til dit hjerte” af J. P. Monninger

Vejen til dit hjerte

Originaltitel: The Map That Leads Me To You
Forfatter: J. P. Monninger
Genre: Kærlighedsroman

Oversat af: Anne Brinch
S
ider: 416
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 19. april 2018
DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret.

’Vejen til dit hjerte’ var en skøn og samtidig sørgelig historie, som tog mig med på en smuk rejse gennem noget af Europa.

streg

Resumé

Da Heather er færdig med college tager hun sammen med sine veninde på rejse gennem Europa. Alt er planlagt og de glæder sig til det eventyr, de skal på, inden de for alvor træder ind i de voksnes rækker og skal begynde deres karrierer. Men da Heather møder Jack i en togvogn begynder hendes rejseplaner så småt at smuldre, i takt med at hun bliver forelsket i ham. Men Jack bærer rundt på sine egne hemmeligheder, muligvis så store, at det vil ødelægge alt mellem dem.

streg

Anmeldelse

Jeg var spændt på at begynde på ’Vejen til dit hjerte’, som umiddelbart lød som en bog lige efter min smag. Det viste sig også at holde stik. Den var både skøn, sød, smertelig, mystisk og sørgelig på en gang. Det var super fedt, at komme med Heather og hendes veninder på deres rejse gennem Europa, selvom den langt fra går efter planen.

Heather er meget betaget af Paris, og læser også Hemingway på turen, for at komme i den rette stemning. Fordi hun selv var så vild med Paris, fik jeg selv en enorm stor lyst til at tage af sted lige med det samme og opleve byen, i alt den skønhed, den bliver beskrevet som. Forhåbentlig skal jeg heller ikke vente alt for mange år endnu.

Der sker noget rigtig mystisk med Jack, som i lang tid fik mig til at undre mig over, hvad det var, der lige skete. Svaret fik jeg dog også, men det kom først på nogle af de sidste sider. Heldigvis havde jeg dog tålmodighed til at vente, da jeg tror slutningen havde været mindre skæbnesvanger, hvis jeg havde læst forud.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg læser ’Vejen til dit hjerte’, da den indeholder så mange små detaljer og finurligheder, at jeg er overbevist om, at jeg opdager flere lag, når jeg genlæser den i fremtiden. Bogen vil helt sikkert være et hit hos den, der godt kan lide store kærlighedshistorier med en sørgelig slutning, der bare sætter sig fast hos en.

streg

 

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *