“Vildledt” af Linda G

Vildledt

Originaltitel: Vildledt
Forfatter: Linda G
Serie: Vega
Genre: Erotisk roman

Sider: 311
Forlag: Leatherbound
Udgivelsesdato: 1. september 2017
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Leatherbound for anmeldereksemplaret.

Jeg har virkelig glædet mig til at dele min mening om ’Vildledt’, da jeg elsker, når jeg kan se en udvikling hos en forfatter, hvilket er tilfældet her!

streg

Resumé

Claudia bliver tilbudt et job som rengøringsassistent – et job de fleste måske ville rynke lidt på næsen af, men jobbet kommer som kaldet til Claudia. Det er lige præcis det hun søger. Det medfører nemlig samtidig, at hun kan komme væk fra sin fødeby og lægge sin fortid bag sig. Hun flytter ind hos den rige ejer Marc, men snart finder hun ud af, at han har andre planer med hende…

streg

Anmeldelse

’Vildledt’ er den fjerde bog jeg læser af forfatteren Linda G, og mens de andre ikke har sagt mig så meget, fordi jeg syntes karaktererne og deres måde at reagere på var urealistisk, så var det virkelig fedt at mærke den udvikling der er sket her med ’Vildledt’. Til trods for at jeg ind imellem kunne blive lidt småfrustreret over, at vores karakterer ikke bliver klogere, endte det faktisk med, at de også gik igennem en udvikling.

Jeg synes karaktererne, deres udvikling, personlighed og tanker er langt mere realistiske i ’Vildledt’ end det jeg syntes var tilfældet med de andre bøger. Det var virkelig fedt at følge med i, hvordan Linda G er vokset som forfatter og jeg var virkelig opslugt af handlingen. Jeg kunne rigtig godt lide de to hovedpersoner, Claudia og Marc, og jeg kom meget hurtigt til at holde af dem begge, fordi synsvinklen skiftede mellem dem for hvert kapitel, som fungerede rigtig godt.

På den måde kom jeg tæt på dem begge, og kunne følge med i deres tankegang og følge på nærmeste hold, hvordan de begge udviklede sig hen af vejen. Samtidig bliver vi også præsenteret for en række andre karakterer, hvor jeg især glæder mig til at lære Anna og Thomas bedre at kende, og finde ud af hvordan det ender mellem dem to.

Der er rigtig meget sex til stede i bogen. Umiddelbart vil jeg tro, at ca. halvdelen af bogen indeholder sexscener. Det er dog ikke noget, der generer mig og når det nu er en erotisk bog, så skal der også være rigeligt af det. Det blev i hvert fald ikke kedeligt. Jeg kan kun klappe i mine hænder over forfatterens udvikling og samtidig anbefale andre, der godt kan lide stærkt erotiske bøger, om at læse ’Vildledt’, som efterlader dig med stor trang til at læse videre. Forhåbentlig skal vi ikke vente så længe på fortsættelsen – jeg glæder mig i hvert fald til at komme tilbage til universet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *