“WestWorld sæson 2” på Blu-ray

image_pdfimage_print

Westworld

Original titel: Westworld season 2
Skuespillere: Even Rachel Woods, Thandie Newton, Ed Harris og Jeffrey Wright
Genre: Sci-fiction
Spilletid: 10 timer og 10 minutter
Filmforlag: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 13. december 2018

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Selvom at sæsonen kun har 10 afsnit, føltes det som værende meget længere. Jeg følte, at serien blev for indviklet, og jeg stod simpelthen af i midten.

streg

Resumé

Alt er kaos. Dolores er på en mission om at overtage styringen og magten, og der er absolut intet, som kan stå i vejen for friheden. Maeve har opgivet sin frihed for at finde sin datter, og er derfor selv på mission. Hun får en del hjælpere hen ad vejen, nogle forventet og andre knap så forventeligt. Både Bernard og ”Manden i sort”, William, følger op på alle fortidens gerninger, og William forsøger fortsat at følge alle sporene til midten af labyrinten. Imens er alle værterne, gæsterne og medarbejderne fanget i Westworld, hvor det er en kamp om liv eller død.

streg

Anmeldelse

Det er et stykke tid siden, at jeg så første sæson af ’Westworld’, men serien stod stadig tydeligt i min hukommelse, så jeg var spændt på at se, hvor vi ville blive bragt hen i sæson 2. Jeg havde ingen forventninger eller idéer om det, fordi jeg synes at ’Westworld’ er en stor labyrint, så jeg turde på ingen måde at gave nogle gisninger om, hvad der kunne tænkes at komme til at ske. Men hold nu op, hvor blev sæsonen til et stort forvirrende blodbad. Jeg havde på et tidspunkt en tanke om, at alle som kan dø, vil dø. Men der var helt sikkert action og spænding i hvert afsnit – man stod aldrig stille.

Jeg kunne rigtig godt lide Dolores i den første sæson, og Maeve vandt også ret godt ind på mig, må jeg sige. I sæson 2 mistede jeg simpelthen interessen for Dolores. Jeg følte, hun vendte alt for meget på en tallerken, og blev en person, som jeg ikke rigtig kunne genkende eller connecte med overhovedet. Men på den anden side fastholdte jeg min interesse i Maeve. Jeg synes fortsat, hun var en karakter, som jeg havde lyst til at heppe på og holde med hele vejen igennem. Jeg synes, at alle personerne som vi møder, gør et rigtig godt stykke arbejde og var med til at holde gejsten oppe ved mig for at se videre.

Vi tidshopper rigtig meget i serien for ligesom at vise dette store indviklet spind af legen eller labyrinten, som er Westworld. Jeg kunne rigtig godt lide, at vi fik lov til at se lidt andre verdener også, og det fungerede super godt at få noget frisk blod, hvis man kan sige det på denne måde. Men der var tidspunkter, hvor jeg synes puslespillet blev for voldsomt for mig, til at jeg slet ikke kunne følge med, også fordi der er en masse sammenhæng og lækre overraskelser i sæsonen, som jeg slet ikke fik nydt til fulde, fordi jeg ikke fattede hvad der foregik.

’Westworld’ er noget for sig selv. Hvis man godt kan lide spændingsfyldte, komplicerede serier, som virkelig giver et pust til hjernen, samtidig med at man får et persongalleri, som spiller rigtig godt, skal man helt sikkert tage fat i ’Westworld’. Sæson 2 blev dog en kendelse for meget og for indviklet til min smag.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.