“Wicked Sexy Liar” af Christina Lauren

wicked sexy liar

Original titel: Wicked Sexy Liar
Forfatter: Christina Lauren
Serie: Wild Season
G
enre: Erotisk roman
Oversat af: Emilie Harild Gaardboe

Sider: 363
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 15. august 2018

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Det var fedt at få et indblik i London, som jeg indtil nu, ikke rigtig havde det store indblik i, men hun virkede allerede på forhånd som en interessant karakter, hvisket viste sig at holde stik.

streg

Resumé

London lever det ukomplicerede liv med at surfe om dagen og arbejde om aftenen som bartender. Som bartender er hun vant til at blive lagt an på, men hun har en regel om, at hun ikke dater eller har sex med kunderne. Da hun møder Luke bliver det dog svære at overholde den regel, og inden hun får set sig om, befinder hun sig hjemme hos ham. Men London har en mur rundt om sit hjerte, og Luke er en stor player, så de er begge indstillet på, at det kun skal være et onenightstand – men det bliver svære at overholde, end de regner med.

streg

Anmeldelse

Det ser ud som om at ’Wicked Sexy Liar’ er den sidste bog i denne serie, hvilket jeg synes er lidt ærgerlig. Jeg kunne sagtens læse videre i dette univers, da der er to karakterer tilbage, som jeg godt kunne tænke mig at følge. Men man kan jo ikke bestemme, hvornår en forfatter slutter en serie, desværre. Denne her bog er dog en af mine yndlings i serien, og jeg var ret hooked på den.

London er god til at modstå Lukes charme, hvor jeg er ret sikker på, at jeg ville være ret lost, hvis jeg skulle prøve at modstå ham. Hun er god til at sætte ham lidt på plads og få ham ned på jorden igen, hvilket han tydeligvis også har brug for. London har en fortid med en utro kæreste, og har derfor bygget en mur op omkring sit hjerte for ikke at blive såret igen. Luke har også en fortid, der er ret tragisk, så de bærer begge rundt på noget bagage.

Efterhånden som vi lærer karaktererne bedre at kende og finder ud af, hvilken baggrund de har, giver deres tidligere handlinger også bedre mening. Jeg kom hurtigt til både at holde af Luke og London, og kunne flere gange ikke undgå at le, over den måde Luke bliver drillet på af sin familie. Det er ret sjovt, og London bidrager også med drillerierne.

Til sidst vil jeg egentlig bare gerne give lidt kredit for forsideillustrationer for denne serie, som jeg synes er virkelig lækre at kigge på. De passer rigtig fint til historien, som jeg allerede nu sidder og glæder mig over at skulle genlæse i fremtiden. ’Wild seasons’ er virkelig en god, let og hyggelig serie, og jeg nød den i fulde drag!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *