“3 Lige Fyre på Emergenza”

3 Lige Fyre

Torsdag den 6. marts havde musikfestivallen Emergenza hyret 3 Lige Fyre til at optræde til den indledende runde. Dette må siges at være et klogt træk fra arrangørernes side, for selvom det var aarhusianske Androgyn, der løb med sejren, har der aldrig været en større fest på Atlas i Aarhus, end under 3 Lige Fyres koncert.

3 Lige Fyre består af, hvad en anden koncertdeltager betegnede som ”to musikalske genier” – også kendt som Jack Priest og Mogens Mohammed. På deres facebookside beskriver de selv deres musik som ”Sprød og hård musik med dybe og poetiske tekster, som beskriver realiteterne i det senmoderne samfund.” Dette viste de publikum i torsdags med sange som ”Jeg vil være stiv” og ”John Hitler”. Derudover sørgede 3 Lige Fyre også for at lære publikum nogle svenske scoretricks med ”Vacker Flicka”.

Genren betegnes bedst som electropop. Selvom det er en kliché, vil jeg vove den påstand, at 3 Lige Fyre dog er unikt ift. hvad der ellers findes på den scene. Også til Emergenzas arrangement formåede de at skille sig ud mellem et væld af bands, der spillede forskellige variationer af post-rock. Publikums opbakning var overvældende, taget i betragtning at bandet for langt de fleste havde været ukendt indtil da. Tilsyneladende bliver man simpelthen bare ligeså glad i låget som 3 Lige Fyre, når de optræder, og dermed endte deres koncert med at blive aftenens ubetingede største fest.

Selvom 3 Lige Fyre ikke løb med sejren til aftenens arrangement, var deres koncert en kæmpe succes, hvilket også kunne ses på mængden af skrigende fangirls blandt publikum. Alle, der endnu ikke har set 3 Lige Fyre live, bør give sig selv et dummeslag – eller komme til deres næste koncert! For at se flere billeder, så tjek deres facebookside ud – og smid dem et like, hvis I kan lide hvad I ser (det kunne vi på Atlas i Aarhus!):  www.facebook.com/3LigeFyre 

s

Her er lidt billeder fra koncerten.

3 lige fyre
3 lige fyre
3 lige fyre
3 lige fyre
3 lige fyre
3 lige fyre
3 lige fyre

s

Emi DUO

Skrevet af Emilie Bregendahl


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *