“A Cinderella Story – Christmas Wish” på DVD

a cinderella story

Original titel: A Cinderella Story – Christmas Wish
Genre: Komedie, julefilm, romantik,
Skuespillere: Laura Marano, Gregg Sulkin og Isabella Gomez
Spilletid: 1 time og 22 minutter
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 28. november 2019

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg er simpelthen helt vild med de her ’A Cinderella Story’ film, som findes i flere forskellige udgaver. De er bare så hyggelige, og jeg nyder bare at se dem igen og igen.
streg

Resumé

Kat Decker har virkelig brug for et julemirakel. Hun har store drømme om at blive professionel sanger og sangskriver en dag, men hendes problemer overskygger den drøm. Efter sin fars død bor hun sammen med sin stedmor og stedsøstre, og hvis hun ønsker at få sin arv, skal hun gøre alt, hvad hendes stedmor beder hende om. Da hun bliver tvunget til at være en syngende julenisse, ser det hele måske lidt lysere ud, for jobbet har en fordel – nemlig Nick, som er den flotte nye julemand.

streg

Anmeldelse

Åh jeg er lidt a en sucker for disse søde film, der fortolker Askepot på en ny måde hver gang. Jeg synes simpelthen, det er så hyggeligt at se dem, og jeg har efterhånden set dem mange gange. Derfor blev jeg positivt overrasket og glad, da jeg så, at der nu kom en ny udgave, der tog udgangspunkt i julen – og helt ærligt, hvad kunne være hyggeligere, mens vi venter på jul?

’Christmas Wish’ indeholder faktisk flere gode sange, som selvom nogle er lidt kikset, så er det bare en del af charmen med de her film. Jeg kunne rigtig godt lide Kat, som havde et stort hjerte i form af, at hun har en handicappet hund, som bare er det sødeste, og så virker hun bare som en pige, man havde lyst til at være veninder med.

Jeg kunne heller ikke undgå at blive smittet af julestemningen, der er til stede i filmen, og det er helt sikkert en film, jeg skal se igen i december. Det er i hvert fald en film, som sagtens tåler at blive set flere gange, og samtidig minder den mig om, hvor godt jeg egentlig har det, når jeg ser på, hvad Kat må slås med i filmen, og at man skal være taknemmelig for sin familie. Der var også gjort en del af kostumerne i filmen, og jeg tror den vinkel hænger sammen med Kats veninde, som er kreativ og god til at designe og lave tøj.

Den er bestemt et must at se, hvis man har set de andre ’A Cinderella Story’ film, da den fortsætter i samme ånd. Samtidig egner den sig bestemt også til at være blandt ens julefilm, og den vil være rigtig god en aften, hvor man sidder sammen med familien og julehygger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *