“Aftalt spil” af Elle Kennedy

Aftalt spil

Originaltitel: The Deal
Serie: Off-campus
Forfatter: Elle Kennedy
Forlag: Flamingo
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 352
Udgivelsesdato: 4. marts 2016
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer

DUO 6 stjerner

 

 

 

WOW! ’Aftalt spil’ tog mig med storm og jeg måtte virkelig tvinge mig selv til at lægge den fra mig, så jeg kunne få noget søvn da klokken nærmede sig tidligt morgen.

streg

Resumé

Hannah er selvsikker når det kommer til skole og sang, men når det kommer til drenge og sex er det straks en helt anden snak. Hun er forelsket i Justin, men har ikke modet til at opsøge ham og snakke med ham. Da den selvsikre, populære og irriterende ishockey-holdkaptajn henvender sig til hende for at få privatundervisning er hun først afvisende, indtil han kommer med et tilbud, som hun har svært ved at modstå.

streg

Anmeldelse

Jeg elsker seriøst bare bøger, som går ind og fanger mig på sådan en måde, at jeg glemmer alt om søvn og derfor påvirker min døgnrytme. Tiden fløj på afsted og før jeg vidste af det var klokken fire om natten, hvorefter jeg måtte tvinge mig selv at lægge bogen fra mig, for at få bare lidt søvn.

Hannah er virkelig en fighter og jeg følte mig meget hurtigt forbundet med hende. Der gik heller ikke lang tid før jeg begyndte at holde af Garrett, og eftersom man får historien fra begges synsvinkler, fik jeg alle de detaljer jeg ville have serveret på et sølvfad.

Jeg vil helst ikke sige for meget om historien, da jeg synes det er noget, du selv skal læse dig til i bogen, så den har mulighed for at ramme dig ligeså voldsomt, som den gjorde hos mig. Det er bare en rigtig god historie om hvordan man kan overleve fortidens sår og komme videre med sit liv, hvilket jeg syntes var helt fantastisk og lærerigt.

Nummer to i serien hedder ’Lagt på is’, og jeg kan snart ikke vente med at komme tilbage til forfatterens, Elle Kennedys, univers, hvor det denne gang handler om en af de andre karaktere, som man bliver præsenteret for i ’Aftalt spil’. Det kribler ligefrem i fingrene efter at komme i gang med den, og derfor kan jeg kun anbefale andre at komme i gang med denne serie!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


2 thoughts on ““Aftalt spil” af Elle Kennedy

  1. Pingback: Aftalt spil af Elle Kennedy | trolderier

  2. Pingback: “Lagt på is” af Elle Kennedy | deungesord.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *