“After 1-3” af Anna Todd

After 1, 2 og 3

Originaltitel: After 1-3
Serie: After
Forfatter: Anna Todd
Forlag: People’s Press
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 1933
Udgivelsesdato: 2015
Oversat af: Nete Harsberg og Nana Baaner Klitgaard

 

 

 

 

 

Da jeg først hørte om ’After’-serien blev min nysgerrighed vakt, især fordi den har fået så stor succes på nettet, før den kom ud i fysiske eksemplarer. Jeg er dog lidt splittet…

streg

MØDET  duo 4½

Resumé

Tessa er det man kalder en pæn pige. Hun er dygtig og flittig i skolen og en sød og loyal kæreste derhjemme. Da hun møder Hardin bliver hendes tålmodighed sat på prøve, da han provokerer hende ved enhver lejlighed han kan komme til. Han er så langt fra det, hun kender til, og åbner op for sider, hun ikke vidste hun havde. Men tør hun smide alt det hun kender til, for en fyr som Hardin?

Anmeldelse

Jeg så rigtig meget potentiale i ’Mødet’, inden jeg læste den, da det virkede til at den indeholdte en masse af de faktorer, som jeg godt kan lide ved en bog. Det tog mig heller ikke lang tid at komme igennem den på trods af at den ikke hører til de lette bøger. Jeg kan på sin vis godt lide Tessa, men der er nogle gange, hvor jeg har svært ved at følge hendes tankegange. Med den afslutning der var til sidst i bogen, var jeg dog nødt til at læse den næste, for at finde ud af hvad der nu ville ske.

streg

TVIVLEN  DUO stjerner 3,5

Resumé

Efter at Tessa har fået sandheden af vide om det hemmelige væddemål, er hun helt i vildrede om hvad hun skal stille op med sit liv. Hun står pludselig helt alene, og er blevet svigtet på den værst tænkelige måde af dem hun troede hun kunne stole på. Hardin forsøger at gøre alting godt igen, men det er tvivlsomt at det vil lykkes nu hvor sandheden er kommet frem omkring væddemålet.

Anmeldelse

’Tvivlen’ bringer os tilbage til hvor vi efterlod Tessa i ’Mødet’, og man mærker tydeligt hvor svigtet hun føler sig, efter det der skete til sidst i den foregående bog. Jeg synes dog godt ’Tvivlen’ kan virke lidt langtrukken, fordi som titlen indikerer, så er Tessa og også Hardin meget i tvivl om hvad de skal stille op med deres forhold, og netop som de tror, at nu er de på rette vej, så sker der noget dramatisk mellem dem igen. Jeg blev dog alligevel nysgerrig efter at læse videre om dem – især på grund af slutningen på denne bog.

streg

FALDET   DUO stjerner III

Resumé

Tessa har valgt at tilgive Hardin, men går dog med store overvejelser om at flytte med arbejdet til Seattle, hvor hun håber at Hardin vil flytte med hende. Det er dog en noget svære sag, end hun lige havde regnet med, og han kæmper imod med alle kræfter. Samtidig er Tessas far kommet tilbage i hendes liv, men med ham kommer en del baggage, som Tessa har svært ved at håndtere. Vil Tessa få det liv hun ønsker sig, eller vil hun blive ved med at blive mødt af forhindringer?

Anmeldelse

Jeg var helt klart mere imponeret over ’Faldet’ i forhold til ’Tvivlen’, og siderne vendte sig noget hurtigere, da der er mere tempo på historien, og mindre intriger frem og tilbage mellem Tessa og Hardin, selvom de ikke helt kan undgås. Der kommer dog langt flere alvorligere emner frem i ’Faldet’, og dette kunne jeg virkelig godt lide. Den var barsk til tider, men det havde en god effekt, så den ikke kun handlede om dramaet mellem Hardin og Tessa. Jeg skal helt sikkert læse afslutningen på denne interessante serie, og finde ud hvordan historien ender. Hvis du ligesom jeg gik lidt død i serien ved bind 2, kan jeg kun råde dig til at fortsætte, da ‘Faldet’ er det værd at læse videre for!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *