“After” på DVD

After

Original titel: After
Genre: Drama, romantik
Spilletid: 1 time og 41 minutter
Skuespillere:Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford og Selma Blair

Filmselskab: Nordisk film

Udgivelsesdato: 29. august 2019

5,5 DUO

 

 

Tak til Nordisk film for anmeldereksemplaret.

Selvom ’After – the movie’ ikke følger bogen 100 %, så er det en film, jeg kan se igen og igen.

streg

Resumé

18-årige Tessa Young skal starte på college. Indtil nu har hun levet et ret enkelt liv med fremragende karakterer og en pålidelig kæreste. Hun har altid haft styr på sine fremtidsplaner, men da hun møder den mystiske og tatoverede fyr, Hardin, forstyrrer det hendes nøje planlagte fremtid. Tessa falder for Hardin, men han bærer på en hemmelighed, som kan ende med at knuse dem.

streg

Anmeldelse

Jeg var skeptisk og nervøs, da jeg fandt ud af, at ’After’ skulle filmatiseres. Det viste sig dog heldigvis, at jeg ikke havde noget at frygte. Jeg synes virkelig, de har ramt essensen af bogen, og jeg var yderst tilfreds med slutresultatet. Jeg ved også, at det bliver en film, som jeg kommer til at se igen, fordi jeg synes historien er god, og skuespillerne gør det rigtig godt!

Kemien mellem Hero og Josephine, der spiller henholdsvis Hardin og Tessa, er nærmest til at tage og føle på. Jeg synes også, at castingen er til UG, og det virkede troværdigt for mig. Jeg kan også godt lide, at den intense stemning som er til stede i bogen mellem Tessa og Hardin, er lige så tydelig her i filmen. De passer simpelthen så godt til rollerne!

Jeg har allerede set filmen et par gange, og jeg får simpelthen den vildeste lyst til at læse bøgerne igen, selvom det egentlig var en blandet læseoplevelse, da jeg først havde læst den første, fordi jeg syntes, de kunne virke lidt langtrukne og langhåret. Men jeg skal helt sikkert læse dem igen, og forhåbentlig er der snart tid i læsestakken til det.

Det ser ud til, at de er i gang med at filme næste bog, og det blev jeg virkelig glad for at opdage. Jeg kan dog se, at de muligvis har skiftet nogle af skuespillerne ud, selvom de to hovedpersoner stadig er de samme. Jeg er lidt spændt på at se, hvordan det falder ud, men håber ikke de har ændret det alt for meget, da jeg egentlig var godt tilfreds med det her cast. En til er i hvert fald sikkert – jeg skal så meget se den, når den udkommer, enten i biografen eller på film.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *