“Akkanas gåde” af Boris Hansen

Akkanas gåde

Original titel: Akkanas Gåde
Serie: Panteon-sagaen

Forfatter: Boris Hansen
Genre: Fantasy
Sider: 589
Forlag: Tellerup
Udgivelsesdato: 16. september 2017

DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Tellerup for anmeldereksemplaret

Man er lynhurtigt godt inde i Panteons fantastiske verden, og med Lucas og de andre på jagt efter Cassandra. Jeg elskede også, at vi fik lov til at få fornøjelsen af, at være med i flere personer denne gang.

streg

Resumé

Lucas’ er fortsat på jagt efter Cassandra, og jagten fører ham og vennerne til den mystiske gudinde Akkana, hvor de skal løse hendes gåde, hvis de vil have svar på deres spørgsmål. Samtidig sker der en masse mystiske begivenheder, som stadig truer med at opsluge hele Panteons verden. Krigerenglen Saida får en kryptisk besked, som sætter hende på sporet af sin forsvundne ven, og pludselig bliver en masse hemmeligheder afsløret for hende, men der er fortsat en masse ting, hun ikke ved, og før hun får set sig om, er hun på flugt og står splittet. Mehmet bliver overrasket, da han finder ud af at hans forsvundne venner er tilbage igen, og de beder om hans hjælp. Samtidig modtager han et andet råb om hjælp, som gør at han kommer ud på sin helt egen rejse.

streg

Anmeldelse

Så kom fortsættelsen i Boris Hansen serie om ’Vejen til Panteon’. Jeg var meget spændt på at gå i gang med bogen, især efter slutningen på den første bog, som fortsat sad i mig, efter jeg var færdig med bogen. Jeg skulle dog lige bruge et par kapitler, til at komme ind i universet igen og personerne, som vi allerede havde mødt. Især når vi var med englen Saida, da navnene og personerne var lidt uklare for mig, da jeg gik i gang. Universet er super spændende og rigtig godt beskrevet, og selvom at ’Akkanas gåde’ var en rigtig tyk bog, var den meget letlæselig, og det gik overraskende hurtigt med at læse den.

Jeg var meget spændt på, hvor Boris Hansen ville tage historien hen nu, efter slutningen på den første bog. Jeg synes det er super godt, at vi får lov til at møde Mehmet og Julia, og får lov til at være et øjeblik sammen med dem i den verden, som de andre har efterladt. Det var også en verden, som jeg gerne ville have lidt mere information om, og jeg synes at der blev løftet et lille slør, men man kunne tydelig mærke, at der var mere at komme efter, og at det er mere kompliceret, end man lige regner med.

Foruden Mehmet og Julia havde vi igen et indblik i Lucas, Ron og Theodors færd ind i den ukendte verden, hvor de leder efter Cassandra. Jeg kunne rigtig godt lide den rejse, de kommer ud på og hele setup’et med Akkanas gåde fungerede rigtig godt og gav spænding til historien. Jeg kunne også rigtig godt lide, at vi fik et mindre indblik i Cassandra, selvom det var kort, men jeg tror det kunne være godt, at få et større indblik i hende, især når man nu føler så stor tilknytning til Lucas. Englen Saida får man også et indblik i, og man får flere ting af vide om hende, og jeg følte større tilknytning til hende i denne bog, især når hun gør nogle ting, som virker til at være lidt ud af karakter for hende.

’Akkanas gåde’ ligger op til en spændende fortsættelse, hvor det ser ud som om, at de 2 verdner kommer til at mødes og at det ligner, at vi endelig har fået fat på Cassandra, så jeg glæder mig meget til at se, hvad der kommer til at ske som det næste. Hvis man har læst ’Vejen til Panteon’, så skal man uden tvivl læse videre i serien med ’Akkanas gåde’.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *