“Aldrig igen” af Pernille Kim Vørs

Aldrig igen

Originaltitel: Aldrig igen
Forfatter: Pernille Kim Vørs
Serie: Feisty Ladies
Genre: Erotisk roman
Sider: 303
Forlag: Forlaget Drømmefangeren
Udgivelsesdato: 19. maj 2020

 

 

 

Tak til Forlaget Drømmefangeren for anmeldereksemplaret.

Jeg elsker, at Pernille Vørs bliver ved med at udfordre sig selv. Kærlighed og erotik er stadig hovedelementet, men der er en ny vinkel hver gang.

streg

Resumé

Julie er en viljestærk kvinde. Når hun har sat sig noget for, går hun efter det og stopper ikke før, hun har opnået succes. Hun arbejder som advokat, men har svært ved at finde den rigtige arbejdsplads, hvor hun kan blive udfordret nok. En aften møder hun Jay og Kasper. Jay er distanceret og dyster, mens Kasper er en rigtig pretty boy med masser af charme. Hun føler et begær for Jay, der ikke kan måle sig med noget andet, men hvordan vinder hun hans hjerte? Da hun siger ja til hans utraditionelle tilbud, bliver hun kastet ind i et trekantsdrama, hvor Jay har kontrollen over hende og Kasper.

streg

Anmeldelse

Jeg er vild med, at der hele tiden kommer en ny vinkel på med Pernille Vørs serier. Jeg var derfor spændt på at finde ud af, hvilken rejse jeg ville komme på i ’Aldrig igen’. Det erotiske tager da også en ny drejning fra hendes andre bøger, men der er stadig lagt stor vægt på kærlighed, og at hovedpersonerne har en form for bagage, de slæber rundt på.

I ’Aldrig igen’ er der kommet noget nyt til, hvad angår erotik og sex delen. Jeg var blevet advaret lidt på forhånd, men jeg havde faktisk forventet noget værre, end det der var tilfældet. Det var egentlig ikke noget, som jeg tænkte nærmere over, da jeg først blev sat ordentlig ind i universet, og jeg var kun nysgerrig på at lære mere og finde ud af, hvordan det hang sammen.

Den nye tvist på sex delen har jeg ikke lyst til at dele mere af, da det samtidig var noget, der gjorde mig endnu mere nysgerrig i starten, så derfor vil jeg ikke spoile på den del. Men jeg kan sige, at der er lagt op til en bog med spænding, drama, sex og kærlighed, og jeg var i hvert fald fanget af historien!

Jeg kan dog mærke, at jeg ikke har fået hele Jay’s historie endnu, så jeg håber det er noget, der bliver uddybet i den næste bog. Julie er også en kvinde, som jeg hurtigt fik respekt for, og jeg følte en forbindelse til hende ret tidligt. Jeg kan virkelig godt lide, at hun er så stærk og modig, og selv når hun bliver presset, så går hun ikke på kompromis med sig selv.

Det bliver så fedt at læse videre i denne nye serie, men jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvad næste bog tager udgangspunkt i, da den kan gå i to retninger. Enten fortsætter den med deres historie eller også kan den blive vinklet over til at handle om Jay’s kompagnoner. Jeg må bare vente i spænding.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *