“All Superheroes Must Die”

superheroes must die

Titel: ”All Superheroes Must Die”
Genre: Action
Spilletid: 1 time og 15 minutter
Udkom: Februar 2014

Skuespillere: Jason Trost, Lucas Till, James Remar, Sophie Merkley, Lee Valmassy
Filmselskab: Mis. Label

duo 1 stjerne

 

“All Superheroes Must Die” er en flad film der ikke rigtig formår at overbevise seeren. Det er langt fra en film jeg har lyst til at se igen.

s

Resumé

Fire superhelte vågner op uden at vide hvor de, er eller hvordan de er kommet der. Hurtigt finder de ud af, at de ikke bare har mistet deres kræfter, men er med i et livsfarligt spil mod hinanden. Taber de dør de, vinder de dør uskyldige.
Desperat prøver de at finde en løsning og stoppe Rickshaw som er skyld i dette. Men de fire helte indser hurtigt at det bliver noget nær en umulig opgave

s

Anmeldelse

”All Superheroes Must Die” er langt fra en film jeg vil se igen. Selve plottet er alt for plat og mislykkes fuldkommen. Fire helte prøver desperat at redde deres by fra skurken Rickshaw, men ’spillet’ er langtfra retfærdig og de indser hurtigt at de ikke kan vinde. Egentlig lyder et jo spændende nok, men det fungerede bare slet ikke. Der er ikke historie med nok i filmen til at den fungerer, plus at skuespillernes halvhjertet indsats bare er med til at få seeren til at krumme tærer. Heltinden Jill græder ikke en eneste gang gennem hele filmen selvom hun mister en kær ven, og det mislykkes hver gang for skuespilleren er komme med et tilpas ’nedtryk’ udtryk, og hun ender med bare at se forvirret, måske en smule trist ud.

Jeg kan heller ikke komme mig over de virkelig grimme kostumer heltene har på. Det ligner virkelig den slags som børn har på til fastelavn, og så desværre bare alt for plat ud til min smag.

Heltene bliver stillet over for flere prøver, og mere end en gang ender heltinden Jill med bare at stå og se på mens hendes to venner slås mod hinanden. Måske var hun for chorkeret til at blande sig, eller så havde instruktøren glemt hun var med, i hvert fald virkede det latterligt at hun først blander sig efter flere minutters intenst slåskamp.  

Jeg leder desperat efter noget positivt i filmen, og det må være slutningen, som dog formåede at være spændende. Dog er der et ekstra klip efter rulleteksterne som desværre efter min mening, ikke burde have været med.
Efter de første 30 minutter af filmen, begynder der at komme flachbacks hvor vi ser heltenes fortid og hvorfor deres forhold er blevet som de er. Det er nok meningen at det skal give filmen lidt mere fylde, men det er desværre ikke helt nok.

Der er dog en masse spænding og action i filmen, som måske ville være i stand til at fange nogle, dog kan jeg ikke anbefale filmen da det har været en alt for slem skuffelse. 

s

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *