“Alt eller intet” af Simona Ahrenstedt

alt eller intet

Originaltitel: Allt eller inget
Forfatter: Simona Ahrenstedt
Genre: Erotisk roman

Sider: 411
Oversat af: Dorthe Klyvø
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 4. juni 2018

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Efter at have læst Simona Ahrnstedts andre bøger, som jeg bare var kæmpe fan af, glædede jeg mig til at dykke ind i dette nye univers.

streg

Resumé

En aften i byen efter en dårlig uge, krænger Lexia alle sine kvaler og problemer ud til en fremmed, for efterfølgende at kysse ham, inden hun bliver sendt hjem i en taxi i sin brandert. Da hun møder ind på arbejdet morgenen efter med afsindige tømmermænd, opdager hun til sin egen skræk, at den fremmede mand, hun mødte aftenen før, er hendes nye chef. Lexia må nu bevise sit værd i firmaet, hvis hun skal håbe på at beholde sit job.

streg

Anmeldelse

Jeg kan rigtig godt lide ’Alt eller intet’, da den gør op med umulige kropsidealer, som så mange kvinder kæmper med hver dag. Det er virkelig fedt, den måde Simona Arhnstedt får det flettet ind i historien, uden at det kommer til at overskygge selve handlingen. Man kunne sagtens frygte, at det blev presset lidt ned i halsen på en, men det er slet ikke tilfældet, tværtimod.

’Alt eller intet’ handler om forskellige typer kvinder, som er stærke på hver deres måde. Samtidig slår den også ned på mobning, som der i den grad har fundet sted i Lexias liv, da hun hører til de kvinder, der har lidt flere former. Hun har ikke det største selvværd, men den rejse hun er på, gør at hun til sidst står ved sig selv, som hun er. Noget mange sikkert kunne blive inspireret af.

Hendes nye chef, Adam, er også på en udviklingsrejse, hvor han går fra, at være meget professionel og distanceret, så bløder han stille og roligt op hen ad vejen. Han har haft en hård barndom, som virkelig har sat sine spor på ham, hvilket jeg tror, ville være tilfældet for de fleste. Det er endnu en ting, jeg godt kan lide ved ’Alt eller intet’ – at det hele fremstår så realistisk på mange måder.

De tre andre bøger jeg har læst af Simona Ahrnstedt, indeholdte mere spænding på en anden plan. I denne var det derimod det, at være glad for den man er, der var i fokus. Det kunne jeg egentlig rigtig godt lide, da vi nok alle har brug for at blive husket på det en gang i mellem.

Jeg håber ikke, at det er det sidste vi ser til disse personer, som vi bliver præsenteret for i ’Alt eller intet’, da jeg i hvert fald gerne vil vide mere om nogle af de andre kvinder, især vil jeg gerne vide mere om Dina, som er receptionist på reklamebureauet. Hvis du var vild med Simona Ahrnstedts andre bøger er denne et must til samlingen!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *