“Alt for evigt” af Abbi Glines

alt for evigt

Originaltitel: Forever too far
Serie: Rosemary Beach
Forfatter: Abbi Glines
Oversat af: Marie Kopp
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 239
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 22. august 2017

DUO 6 stjerner

 


Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

I ’Alt for evigt’ vender vi igen tilbage til Blaire og Rush, og finder ud af hvordan deres historie slutter. En slutning som ydede retfærdighed til historien.

streg

Resumé

Rush og Blaire har slået sig ned i Rosemary Beach og er fuld i gang med at skabe deres egen familie. Men Rushs familie spøger stadig i baggrunden og forlanger hans tid og opmærksomhed. Blaire ønsker at blive den, der bliver prioriteret først, da hun altid har ladet sig selv komme i sidste række og prioriteret andre før sig selv. Hun ønsker dog ikke at forlange det af Rush, og mener at han selv må indse det. Men spørgsmålet er, om han når det, før det er for sent?

streg

Anmeldelse

Vi vender endnu engang tilbage til Rush og Blaire her i ’Alt for evigt’, og følger hvordan det går dem med at skabe en tilværelse og familie sammen. Rush har problemer med både at jonglere med sin egen familie, der hader Blaire, og samtidig være der for Blaire og det barn, de venter sig. Rush stedsøster er virkelig en håndfuld og lidt af en tornado med hendes attitude og primadonna opførsel. Jeg er meget imponeret over, hvor flot Rush har klaret det indtil nu.

Det hele kulminerer dog i ’Alt for evigt’, da Nan forsøger at få kærlighed og opmærksomhed fra den far, som hun endelig har fundet ud af er hendes. Han er dog slet ikke far typen, selvom Nan ikke er hans eneste barn, og det gør bare, at Nan reagerer mere voldsomt, da hun finder ud af, at han har tilbragt tid med et af sine børn, men ikke med hende.

Blaire udviser storsind på rigtig mange måder, men bliver også nødt til at trække en grænse, da hun også bliver nødt til at prioriterer sit barn, ligesom hun håber at Rush snart begynder at sætte dem først. Jeg er helt vild med alt det drama der er til stede i ’Alt eller intet’, og jeg har kun nævnt en lille del af det der foregår. Det gør handlingen meget intens, at der foregår så meget på kryds og tværs, både i familierne men også blandt vennerne i Rosemary Beach.

Jeg blev ret hurtigt forelsket i Rush og Blaires historie, og det har kun været en fornøjelse og glæde at læse bøgerne på dansk. Abbi Glines er en virkelig dygtig forfatter, som i hvert fald indtil videre, har tryllebundet mig til hendes historier. ’Alt for evigt’ levede op til alle mine forventninger, og jeg syntes det var sådan en fin afslutning på deres historie.

Man har efterhånden mødt en del karakterer i de første tre ’Rosemary Beach’, og det er svært ikke at holde af dem. Den fjerde bog i serien er Rush og Blaires historie, fortalt fra Rushs synsvinkel, som vi ikke hører meget om i den første bog. Den næste handler om Woods, og efter at få åbnet lidt op for hans historie gennem ’Alt for evigt’, kan det ikke undgås at man bliver lidt nysgerrig på, hvad hans historie er. Jeg ser allerede frem til at læse videre i serien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *