“Alt for mange hemmeligheder” af Abbi Glines

 1. Alt for mange hemmeligheder
  Originaltitel: Fallen Too Far
  Serie: Rosemary Beach
  Forfatter: Abbi Glines
  Oversat af: Marie Kopp
  Genre: Ungdomsroman, erotik
  Sider: 232
  Forlag: Turbine
  Udgivelsesdato: 23. marts 2017

  DUO 6 stjerner

   

   

   

  Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

  Jeg jublede og var helt i den syvende himmel, da jeg opdagede at Abbi Glines fantastiske bøger, nu ville blive oversat til dansk, for hold nu op, hvor tager de mig bare med storm hver gang, jeg læser dem!

  streg

  Resumé

  Blair ser sig nødsaget til at kontakte sin far, som forlod hende for fem år siden, da hendes mor dør efter et treårigt langt kræftforløb, hvor hun selv har stået for at passe hende og sørge for alt det praktiske. Hun er blevet nødt til at sælge deres hus, for at have råd til regningerne og begravelsen, og står nu uden et hjem og med få penge tilbage. Da hun dukker op på den adresse, hendes far har givet hende, viser det sig dog, at han slet ikke er hjemme til at tage imod hende, og den der er tilbage i huset, er Blairs indtil nu ukendte stedbror, Rush, som er rig søn af en kendt rockstjerne.

  streg

  Anmeldelse

  Først vil jeg gerne lige slå fast, at man ikke skal lade sig skræmme af at læse denne bog, selvom den handler om to stedsøskende, og det kan virke lidt forbudt, at de får følelser for hinanden. Nu har jeg læst hele serien på engelsk, og efterhånden som man kommer længere ind i historien, bliver flere hemmeligheder fra fortiden afsløret, og det viser sig, at de ikke på nogen måder, er i familie med hinanden, hvilket er det eneste jeg kan fortælle, uden at spoile for meget.

  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret så stor fan af Abbi Glines og hendes helt vildt medrivende bøger. Der er dømt kærlighed, drama og intriger, og jeg er helt vild med det! Jeg har læst flere af hendes serie på engelsk og også købt dem efterfølgende, fordi jeg bare blev nødt til at eje dem i fysisk form, da de bare har taget mig med storm.

  Jeg var lidt spændt på at læse ’Alt for mange hemmeligheder’, og måske også en smule nervøs, da jeg var i tvivl, om historien ville miste noget af dens varme i oversættelsen – en bekymring der var helt ubegrundet, da den er ligeså skøn at læse på dansk som engelsk, og eftersom den næste i serien ’Rosemary Beach’ endnu ikke er udkommet, måtte jeg gribe fat i min engelske udgave af fortsættelsen, da jeg fik den største lyst til at læse serien endnu engang.

  Blair er en karakter, som jeg rigtig godt kan lide. Hun er jordnær og meget let at relatere til. Hun er så stærk og jeg beundrer hende virkelig på mange områder. Rush er bare en guddommelig lækker fyr, og Abbi Glines er så god i hendes beskrivelser og til at gøre dem levende, så det er meget let at forestille sig, hvordan både Rush og Blair ser ud, men også alle de andre karakterer vi møder undervejs.

  Jeg synes det er lidt sjovt, hvordan bogens titel er blevet oversat, da den på engelsk hedder ’Fallen Too Far’, som man så har valgt at kalde ’Alt for mange hemmeligheder’ på dansk. Det passer dog rigtig godt til bogen, så på den måde, gør det egentlig ikke noget, men jeg har undret mig en del over det. Bogen er også meget letlæselig og er kun på 232 sider, så det betød, at det tog mig ingen tid at læse den. Så hjalp det selvfølgelig også, at jeg har læst den på engelsk nogle gange efterhånden.

  Hvis man endnu ikke har hørt om Abbi Glines og hendes meget medrivende og fantastiske bøger, synes jeg helt klart, at det er noget, man skal kigge nærmere på. Jeg var i hvert fald meget begejstret over oversættelsen, som bare er til UG. Den er en smule erotisk, men slet ikke i så voldsom grad, som andre bøger, jeg har læst. Det er bare en rigtig skøn kærlighedsbog, som jeg er helt sikkert på, at du vil blive ligeså fanget af og forhåbentlig komme til at elske, ligesom jeg gør. Umiddelbart vil jeg sammenligne den lidt med ’Off-campus’ serien, så hvis du kan lide den, vil du helt sikkert også blive glad for ’Alt for mange hemmeligheder’.

  streg

  AM DUO

  Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


2 thoughts on ““Alt for mange hemmeligheder” af Abbi Glines

 1. Hej. Jeg har lige læst de tre første bøger i Rosemary Beach serien. Jeg er solgt og vil virkelig gerne finde ud af hvordan det går med Woods og Della, Grant og Harlow!!! Kan det virkelig passe at resten af serien ikke er oversatte til dansk?
  Vh Camilla

  • Hej Camilla.
   Vi er glade for at høre, at der er andre, der er lige så stor fans af serien, som vi er. Den er blandt vores yndlingsserier!
   Der er endnu ikke oversat flere, men jeg ved, at Alt om Rush udkommer her til oktober, så vi håber, resten af serien også bliver oversat 🙂
   // Anne Mette, De Unges Ord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *