“Alt for perfekt” af Abbi Glines

Alt for perfekt

Original titel: Twisted Perfection
Forfatter: Abbi Glines
Serie: Rosemary Beach
Oversat af: Dorthe Klyvø
Genre: Ungdomsbog, erotik
Sider: 281
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 18. juni 2021

 

 


Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

Det er efterhånden noget tid siden, jeg sidst befandt mig i Rosemary Beach, men det var et skønt gensyn!
streg

Resumé

Della er taget på roadtrip for at bryde fri af sin mørke fortid og komme på eventyr for at blive klogere på livet og sig selv. Der går dog ikke længe, før turens første udfordring melder sig. Hun er nået til den lille badeby Rosemary, da hun indser, at hun ikke engang ved, hvordan man tanker benzin. Der går dog ikke længe, før hun får hjælp af den flotte fyr Woods. Han har dog sine egne udfordringer med familie forpligtelser, men har svært ved at modstå den smukke Della…

streg

Anmeldelse

Jeg elsker at bruge tid i ‘Rosemary Beach’ universet, og det var derfor et dejligt gensyn, da jeg læste ‘Alt for perfekt’, som er femte bog i serien. Det er dog ikke første gang, jeg læser den, da jeg for nogle år siden læste den på engelsk. Nu er den endelig blevet oversat til dansk, og jeg kunne ikke vente med at få fingrene i den og læse den!

Della er en karakter, der er meget let at elske. Hun har en ret speciel fortid, som har sat sine spor på hende, men heldigvis har hun også en tæt veninde, som forsøger at hjælpe hende til en lysere fremtid. Den fortid hun har er dog rigtig mørk og dyster, og jeg fik bare lysten til at hjælpe hende og ønske, at hun fik vendt sit liv til det bedre.

Woods er en rigtig charmør, men er samtidig underlagt familie forpligtelser, og indimellem er han virkelig et røvhul. Han har dog et godt hjerte, som man opdager og ser mere til, jo længere ind i historien, man kommer. Det må dog være svært, at ens liv bliver dikteret af sine forældre, så jeg kan godt forstå, at han agerer som han gør.

‘Alt for perfekt’ er en virkelig hyggelig og romantisk bog, som jeg kommer til at læse igen, da det er en serie, som altid kan få min læselyst tilbage, når den er forsvundet. Der er lige tilpas med drama, intriger og kærlighed til at gøre det en letlæselig serie, der alligevel gør indtryk.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.