“Alt for tæt på” af Abbi Glines

 1. Alt for tæt på
  Originaltitel: Never too far
  Serie: Rosemary Beach
  Forfatter: Abbi Glines
  Oversat af: Marie Kopp
  Genre: Ungdomsroman, erotik
  Sider: 249
  Forlag: Turbine
  Udgivelsesdato: 23. juni 2017

  DUO 6 stjerner

   

  Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

  Så kom fortsættelsen til ’Alt for mange hemmeligheder’, og endnu engang formåede Abbi Glines at tryllebinde mig til historien.

  streg

  Resumé

  Efter at Blaire blev stormende forelsket og endelig lod en fyr komme tæt på hende igen, står hun nu igen alene tilbage. Det svigt hun denne gang oplever, er endnu værre end hun tidligere har oplevet. Da hemmeligheden endelig er ude, styrter hendes verden i grus og hun skynder sig at pakke sine ting og komme væk fra det ødelæggende sted, hun troede, hun kunne kalde sit hjem. Men noget sætter en brat stopper for Blaires planer og fremtid…

  streg

  Anmeldelse

  Jeg er jo en ret stor fan af Abbi Glines, så det er altid lidt specielt, når man skal læse en bog der er oversat fra engelsk, når det er fra en af ens yndlingsforfattere, især når man første gang læste dem på original sproget. Oversætteren, Marie Kopp, har dog virkelig gjort et flot stykke arbejde, og selvom der var 3-4 småfejl, som jeg lige faldt over, ødelagde det på ingen måder historien.

  Det er virkelig fedt, at den måde man selv har oversat historien på, rent faktisk er så tæt på det oversætteren har gjort. Rush og Blaire står overfor hver deres udfordringer i ’Alt for tæt på’, og jeg nød bare at være en del af deres historie, som er intet mindre end en ordentlig rutsjebane tur. De må virkelig hver især overvinde mange ting, og samtidig prøve at få det bedste ud af det liv, som de har.

  Blaire udvikler sig også meget i ’Alt for tæt på’, og efter at hemmeligheden er blevet afsløret, sker der også nogle konsekvenser i Rush’ liv, hvor han bliver nødt til at gøre op med sig selv, hvad han er villig til at ofre, for at få det liv, som han ønsker.

  Lige nu glæder jeg mig bare til at læse den sidste oversættelse på Rush og Blaires historie, som indtil videre lover rigtig godt. Det er efterhånden også noget tid siden at jeg læste den bog på engelsk, så det bliver helt sikkert et glædeligt gensyn. I mellemtiden kan jeg endnu engang kun anbefale andre at få øjnene op for denne kærlighedsserie, hvor der sker drama på kryds og tværs, og hvor du kommer så tæt på karaktererne, at du helt automatisk kommer til at holde af dem.

  streg

  AM DUO

  Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *