“American Royals” af Katharine McGee

American Royals

Original titel: American Royals
Forfatter: Katharine McGee
Serie: American Royals
Oversat af: Betty Frank Simonsen
Genre: Ungdomsbog
Sider: 440
Forlag: CarlsenPuls
Udgivelsesdato: 14. november 2019

DUO stjerner III

 

 

Reklame – Tak til Plusbog for at sponsere bogen. 

Jeg ville ønske, at jeg allerede nu kunne læse videre i denne serie.

streg

Resumé

Washington-familien har siddet på den amerikanske trone i 250 år. Kronprinsesse Beatrice er den næste tronfølger, og hun er den første kvindelige, så der er mange øjne på hende og store forventninger til hende. Hun er derfor oplært med at tronen altid kommer i første række. Hendes lillesøster, prinsesse Samantha, bliver set som den royale rebel i pressen. Hun føler altid, at hun kommer i sidste række, og at hun skal bryde reglerne for at få opmærksomheden kontra den perfekte Beatrice. Til sidst er der Samantha tvillingebror Jefferson, som har 2 smukke damer der kæmper om hans gunst.

streg

Anmeldelse

Jeg har før læst bøger af Katharine McGee, så jeg vidste lidt om, hvad jeg gik ind til med hendes genre, univers og skrivemåde, og jeg vil sige, at hun ikke undviger meget fra hendes tidligere facon med denne bog. Men efter det så er sagt, kan jeg godt lide forfatterens bøger, så jeg glædede mig virkelig meget til at læse ’American Royals’. Jeg kunne både lide personerne, som vi møder, universet og handlingen. Der var også bare noget af bagsideteksten, som virkelig tiltalte mig, og jeg var spændt på, hvad den ville bringe mig.

Jeg synes idéen bag bogen var mega god – hvordan ville kongefamilien ikke være i USA med den store presse, fordomme osv. og alt forventningen til en rigtig kongelig. Ligeledes er der også en del splittelse i familien, hvor der er 3 søskende, og hvor der er store forventninger til den førstefødte. Der synes jeg, det var fedt, at vi fik lov til at følge 3 forskellige søskende. Det er dog mest Beatrice og Samantha, som helt sikkert også er dem, der oplever de største problemer med deres forventninger til hinanden og til sig selv og dem, som mest skal finde deres plads. Derudover følger vi også Samanthas veninde Nina og den ambitiøse Daphne.

Det var rigtig fint at følge de forskellige kvinder for at få flere synsvinkler ind i historien, samt få spænding ind i bogen, og det synes jeg bestemt lykkes, fordi jeg glædede mig til at vende den næste side, og det gik helt vildt hurtigt med at få bogen læst. Der er også en spænding i bogen i form af handlingen, da der er en del rivalisering mellem kvinderne på kryds og tværs, hvor nogle af dem er værre end andre.

Bogen indeholder også nogle søde kærlighedshistorier, som virkelig har potentiale. Jeg tænkte, at løsningerne var nemme og simple, men sådan foregår det jo ikke altid i kærlighedstegn, så jeg glæder mig virkelig til at se, hvad der kommer til at ske i den næste bog, som slet ikke kan komme hurtigt nok. Der er ingen tvivl om, at jeg kan anbefale, at man tager fat i ’American Royals’.

Reklamelink: Bogen kan blandt andet købes hos Plusbog.dk

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.