“Alt for perfekt” af Abbi Glines

Alt for perfekt

Original titel: Twisted Perfection
Forfatter: Abbi Glines
Serie: Rosemary Beach
Oversat af: Dorthe Klyvø
Genre: Ungdomsbog, erotik
Sider: 281
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 18. juni 2021

 

 

Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

Det er efterhånden noget tid siden, jeg sidst befandt mig i Rosemary Beach, men det var et skønt gensyn!
Læs hele anmeldelsen

“Den ægte vare” af Erin Watt

Den ægte vare

Originaltitel: When it’s real
Forfatter: Erin Watt
Oversat af: Astrid Heise-Fjeldgren
Forlag: Flamingo
Genre: Skønlitteratur
Sider: 378
Udgivelsesdato: 28. december 2020

 

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’Den ægte vare’ var en sød genlæsning, og den kan klart anbefales.

Læs hele anmeldelsen

“Konvertitten” af Stefan Hertmans

Original titel: De bekeerlinge
Forfatter: Stefan Hertmans
Oversat af: Birthe Lundsgaard
Genre: Skønlitteratur
Sider: 364
Forlag: People’s Press

Udgivelsesdato: 12. januar 2021

 

 

 


Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

En Romeo og Julie-historie, og en rekonstruktion af en utrolig rejse gennem middelalderens Europa til Egypten.

Læs hele anmeldelsen

“Noget for noget” af Sophie Kinsella

Original titel: I owe you one
Forfatter: Sophie Kinsella
Oversat af: Dorte Andersson
Genre: Skønlitteratur
Sider: 410
Forlag: Flamingo 

Udgivelsesdato: 21. januar 2021

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

En bog, som overraskede mig positivt og en bog, som jeg klart kan anbefale.

Læs hele anmeldelsen

“Jægerinden” af Kate Quinn

Jægerinden

Original titel: The Huntress
Forfatter: Kate Quinn
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer
Genre: Skønlitteratur
Sider: 640
Forlag: HarperCollins

Udgivelsesdato: 9. september 2019

 

 

 


Tak til HarperCollins anmeldereksemplaret.

En bog som jeg egentligt synes havde en interessant vinkel, men en del blev givet fra første side, så det var svært at bibeholde interessen hele vejen igennem.

Læs hele anmeldelsen

“En enkelt lille ting” af Erin Watt

En enkelt lille ting

Original titel: One small thing
Forfatter: Erin Watt
Oversat af: Astrid Heise-Fjeldgren
Genre: Young Adult
Sider: 316
Forlag: Flamingo 

Udgivelsesdato: 11. februar 2021

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

En gribende historie om både sorgen ved at miste, finde en måde at leve videre og opleve kærligheden. Den kan klart anbefales.

Læs hele anmeldelsen

“Lady Cassandras valg” af Lisa Kleypas

Lady Cassandras Valg

Originaltitel: Chasing Cassandra
Serie: Ravenel
Forfatter: Lisa Kleypas
Oversat af: Lisbet Kjær Johansen
Forlag: Flamingo
Genre: Erotisk roman
Sider: 349
Udgivelsesdato: 28. januar 2021

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Det er noget tid siden, jeg sidst var i det her univers, og derfor skulle jeg bruge lidt tid i starten på at sætte mig ind i karaktererne igen, og hvad deres historie var. Jeg synes dog bestemt også, at det her var en skøn bog.

Læs hele anmeldelsen

“Dronningen af intet” af Holly Black

Dronningen af intet

Originaltitel: The Queen of Nothing
Forfatter: Holly Black
Serie: Folk of the Air
Oversat af: Randi Bjerre Høfring

Genre: Ungdomsbog, fantasy

Sider: 378
Forlag: CarlsenPuls
Udgivelsesdato: 1. september 2020

 

 


Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om serien her og Holly Black her)

Afslutningen på den hæsblæsende serie var alt, hvad jeg havde håbet på.

Læs hele anmeldelsen

“Ìssòls fortælling” af Sidsel Katrine Slej

Íssóls fortælling

Originaltitel: Íssóls fortælling
Forfatter: Sidsel Katrine Slej
Serie: Asgårds døtre
Genre: Fantasy, ungdom
Sider: 330
Forlag: Tellerup
Udgivelsesdato: 26. februar 2021

 

 

 

 

Tak til Sidsel Katrine Slej for anmeldereksemplaret.

Jeg havde ikke forventet, at ’Ìssóls fortælling’ ville overgå ’Ingeborgs fortælling’, men det var tilfældet!

Læs hele anmeldelsen