“After – Mødet” af Anna Todd

After

Original titel: After
Forfatter: Anna Todd
Genre: Young adult, erotik
Oversat af: Nana Baaner Klitgaard og Nete Harsberg

Sider: 556
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 17. marts 2019

5,5 DUO

 

 


Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

En følelsesmæssig rutsjetur for alle der elsker at være forelskede.

Læs hele anmeldelsen

“Det knuste rige” af Erin Watt

Det knuste rige

Original titel: Cracked kingdom
Forfatter: Erin Watt
Serie: The Royals
Genre: Skønlitteratur
Sider: 301
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 16. maj 2019

DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg var faktisk ret vild med ’Det knuste rige’. Det var som om man fik lov til at starte på en frisk med begge hovedpersoner, og jeg var ret vild med det.

Læs hele anmeldelsen

“Mortal engines 3 – Helvedesmaskiner” af Philip Reeve

Mortal en

Original titel: Infernal devices
Forfatter: Philip Reeve
Serie: Mortal engines
Genre: Science fiktion
Oversat af: Lasse Schmidt
Sider: 336
Forlag: Alvilda

Udgivelsesdato: 7. maj 2019

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret

Den spændende fortsættelse i ’Mortal Engines’ serien.

Læs hele anmeldelsen

“The Favourite” på Blu-ray

The Favourite

Original titel: The Favourite
Genre: Drama
Spilletid: 1 time og 59 minutter
Skuespillere: Olivia Colman, Rachel Weisz og Emma Stone
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelse: 13. juni 2019

 

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

En lidt atypisk og skæv film, som fik mig til at rynke brynene.

Læs hele anmeldelsen

“Helenas hemmelighed” af Lucinda Riley

Helenas hemmelighed

Originaltitel: The Olive Tree
Forfatter: Lucinda Riley
Oversat af: Ulla Lauridsen

Genre: Skønlitteratur

Sider: 461
Forlag: Cicero
Udgivelsesdato: 9. maj 2019
DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Cicero for anmeldereksemplaret.

Lucinda Riley imponerer mig stadig med sin måde at lokke mig ind i sine historier på. Selvom hendes bøger er til den store side, tager det mig aldrig lang tid at læse dem, hvilket også var tilfældet med ’Helenas hemmelighed’.

Læs hele anmeldelsen

“Grimm – Grumme eventyr genfortalt for gamle og unge” af Kenneth Bøgh Andersen og Benni Bødker

Grimm

Original titel: Grimm – Grumme eventyr genfortalt for gamle og unge
Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen og Benni Bødker
Genre: Eventyr

Forlag: People’s press
Sider: 219
Udgivelsesdato: 20. marts 2019

 

Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

En anderledes genfortælling af nogle af de mest kendte og ukendte eventyr fra Brødrene Grimm.

Læs hele anmeldelsen

“Sammenbragt” af Kristina Aamand

Sammenbragt

Original titel: Sammenbragt
Forfatter: Kristina Aamand

Genre: Skønlitteratur
Sider: 256

Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 8. maj 2019

 

 

 

 

Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Jeg synes desværre ikke, at ’Sammenbragt’ var den helt store læseoplevelse. Hovedpersonen irriterede mig simpelthen for meget.
Læs hele anmeldelsen

“Sange i skumringen” af Camilla Davidsson

Sange i skumring

Original titel: Sånger i skymringen
Genre: Skønlitteratur
Forfatter: Camilla Davidsson
Serie: Emma
Oversat af: Rane Rørdam Knudsen
Sider: 277

Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 11. marts 2019

duo 4½

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Så kom afslutningen på Emmas historie og sikke en rejse, vi har været på sammen. ’Sangen i skumringen’ var en fin slutningen på hendes eventyr.
Læs hele anmeldelsen

“Noget om Grace” af Carey Heywood

Noget om Grace

Original titel: Noget om Grace
Forfatter: Carey Heywood
Oversat af: Astrid Lindeloff
Genre: Ungdomsbog
Sider: 261
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 10. juni  2019

duo 4½

 

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Jeg var spændt på at læse noget mere fra Carey Heywood, og selvom jeg blev lidt frustreret i starten, så gik det hurtigt over.
Læs hele anmeldelsen

“Den ustyrlige arving” af Erin Watt

Den ustyrlige arving

Original titel: Fallen Heir
Forfatter: Erin Watt

Genre: Ungdomsbog
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer
Sider: 287
Forlag: Flamingo
U
dgivelsesdato: 30. april 2019

duo 4½

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg kunne rigtig godt lide at være tilbage i ’The Royals’ universet, som jeg synes er ret gennemført, men jeg kunne ikke lade være med at blive irritereret over vores hovedpersoner en gang i mellem.

Læs hele anmeldelsen