“Terkel – The motherfårking musical” i Tivolis koncertsal

Terkel musical

Tak til Tivolis koncertsal for pressebilletter.

En gribende musical som får dine lattermuskler til at slå knuder på sig selv.

Læs hele anmeldelsen

“Da jeg faldt” af Melanie Harlow

Da jeg faldt

Original titel: After we fall
Forfatter: Melanie Harlow
G
enre: Ungdomsroman, erotik
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer

Sider: 292
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 28. januar 2019

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg havde fået opbygget en del forventninger til ’Da jeg faldt’, selvom jeg ikke har læst noget af forfatteren før. Det var dog bagsideteksten og den flotte forside, som fik mig til at få høje forventninger, og heldigvis kunne bogen bære det.

Læs hele anmeldelsen

“Shooter” sæson 2 på DVD

shooter

Original titel: Shooter – season 2
Skuespillere: Ryan Phillippe, Shantel VanSanten, Omar Epps
Genre: TAction, Drama
Spilletid: 5 timer og 44 minutter
Filmforlag: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 24. januar 2019

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Jeg synes, det var fedt at være tilbage ved Bob Lee og Julie, men nogle gange blev det en smule forvirrende.

Læs hele anmeldelsen

“Halve sandheder” af Carey Heywood

halve sandheder

Originaltitel: Half Truths
Forfatter: Carey Heywoord
Serie: Carolineserien
Oversat af: Camilla Enkjær Laursen

Genre: Ungdomsbog

Sider: 274
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 15. december 2018

 

 

 

Tak til Palatium books for anmeldereksemplaret

’Halve sandheder’ var en bog, der rørte mig dybt, og som jeg ikke lige glemmer foreløbig. Jeg glæder mig til at læse mere af Carey Heywood.

Læs hele anmeldelsen

“Bliv her” af Elle Kennedy & Sarina Bowen

Bliv her

Original titel: Stay
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen
Serie: WAGS
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 305
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 15. januar 2019

5,5 DUO

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg elsker disse bøger og vil kun have mere, og det skal være lige nu.

Læs hele anmeldelsen

“Hotellet ved Skyggesøen” af Daniela Tully

hotellet

Originaltitel: Hotel on Shadow Lake
Forfatter: Daniela Tully
Oversat af: Svend Ranild
Genre: Kærlighedsroman

Sider: 349
Forlag: Gads forlag
Udgivelsesdato: 8. januar 2019
DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Gads forlag for anmeldereksemplaret.

Forsiden på ’Hotellet ved Skyggesøen’ var det, der først vækkede min nysgerrighed, da den er så flot og detaljeret. Historien indeni var lige så smuk, og alligevel også uhyggelig.

Læs hele anmeldelsen

“Tordenkrig” af Victoria Aveyard

red queen 4

Original titel: War Storm
Forfatter: Victoria Aveyard

Serie: Rød Dronning
Genre: Fantasy
Oversat af: Astrid Heise-Fjeldgren
Sider: 696
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato: 5. december 2018

duo 4½

 

 


Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret.

Jeg elskede den første bog i denne serie, og derfor er det måske bare lidt svært at bibeholde den samme følelse igennem alle bøgerne.

Læs hele anmeldelsen

“Når drømme bliver til virkelighed” af Martin J. Nordkvist

eurao 2

Original titel: Når drømme bliver til virkelighed
Forfatter: Martin J. Nordkvist

Genre: Ungdomsbog
Serie: Euroar
Sider: 172

Forlag: Ravnerock Press
Udgivelsesdato: 17. maj 2018

 

 

 

 

Tak til Ravnerock for anmeldereksemplaret.

Efter den noget voldsomme afslutning på ’Den store chance’ var jeg nysgerrig efter at finde ud af, hvordan bandet fremtid så ud.
Læs hele anmeldelsen

“Miss” af Synne Sun Løes

Miss

Original titel: Miss
Forfatter: Synne Sun Løes

Genre: Ungdomsbog
Oversat af: Louise Ardenfelt Ravnild
Sider: 294

Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 24. september 2018

 

 

 


Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

Det var meget svært at komme ordentlig ind i historien i ’Miss’, fordi den er ret specielt bygget op, men den handler om et meget vigtigt emne.
Læs hele anmeldelsen