“Os” af Elle Kennedy & Sarina Bowen

Originaltitel: Us
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen
Serie: Him
Genre: Ungdomsbog

Sider: 287
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 17. august 2018
DUO stjerner III

 

 

 

 


Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Elle Kennedy her og Sarina Bowen her)

Jeg var endnu mere vild med ’Os’, end jeg var med ’Ham’.

Læs hele anmeldelsen

“Ham” af Elle Kennedy & Sarina Bowen

ham

Original titel: Him
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen

Genre: Ungdomsbog
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Sider: 308

Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 10. august 2018

duo 4½

 

 

 

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Elle Kennedy her og Sarina Bowen her)

Jeg har længe overvejet at læse ’Ham’, fordi jeg har hørt meget godt om den, men jeg var lidt skeptisk på, om jeg kunne læse om fyre, der har følelser for hinanden. Jeg valgte dog at give det en chance, da jeg nu har prøvet det i en anden serie, og det valg, er jeg glad for.
Læs hele anmeldelsen

“Ingenmandsland” af Linette Harpsøe

ingenmandsland

Originaltitel: Ingenmandsland
Forfatter: Linette Harpsøe
Serie: Exilium
Genre: Science fiktion

Sider: 410
Forlag: DreamLitt
Udgivelsesdato: 4. september 2018
DUO stjerner III

 

 

 

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Linette Harpsøe her og serien ‘Exilium’ her)

Så kom afslutningen på ’Exilium’ trilogien, og den var ligeså hæsblæsende som de andre bøger!

Læs hele anmeldelsen

“The Mister” af E.L. James

the mister

Originaltitel: The Mister
Forfatter: E. L. James

Genre: Kærlighedsroman
Oversat af: Lisbet Kjær
Sider: 470
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 7. juni 2019
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Jeg har læst og genlæst ’Fifty Shades’ et utal af gange, så jeg var spændt på at læse noget nyt fra forfatteren. Heldigvis blev jeg ikke skuffet.

Læs hele anmeldelsen

“Dream Maker 1” af Audrey Carlan

Dream maker

Original titel: International Guy
Forfatter: Audrey Carlan
Genre: Kærlighedsbog, erotisk
Serie: Dream Maker
Oversat af: Lars Bøgeholt Pedersen og Randi Bjerre Høfring
Sider: 400
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 21. juni 2019

duo 4½

 

Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret.

Jeg var vildt spændt på ’Dream maker’, men jeg må indrømme, at jeg blev en lille smule skuffet

Læs hele anmeldelsen

“Tilstå” af Colleen Hoover

Tilstå

Originaltitel: Confess
Forfatter: Colleen Hoover
Oversat af: Anne Brinch
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 350
Udgivelsesdato: 20. juni 2019

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Lindhardt og Ringhof for anmeldereksemplaret.

Colleen Hoover gør det igen med ’Tilstå’! Jeg slugte bogen på ingen tid.

Læs hele anmeldelsen

“Forpligtelser” af Simona Ahrnstedt

forpligtelser

Original titel: Betvingade
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Genre: Skønlitteratur, kærlighedsroman
Sider: 387
Oversat af: Jette Røssell
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 20
. juni 2018

DUO 6 stjerner

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg elsker disse bøger fra Simona Ahrnstedt! De har en helt særlig stemning, kemi og spænding over sig, som gør det svært for mig at slippe bogen igen.

Læs hele anmeldelsen

“Interrail” af Mette Klint

interrail

Original titel: Interrail
Genre: Ungdomsbog
Forfatter: Mette Klint
Sider: 299

Forlag: Vild Maskine
Udgivelsesdato: 7. juni 2019

duo 4½

 

 

 

 


Tak til Vild Maskine for anmeldereksemplaret.

’Interrail’ lød lige som den lille sommerbog, jeg stod og manglede, og det var virkelig en hyggelig og sød læseoplevelse.
Læs hele anmeldelsen

“Overgrebet” af Inés Bayard

Overgrebet

Original titel: Le Malheur Du Bas
Forfatter: Inés Bayard
Genre: Skønlitteratur
Sider: 272
Oversat af: Mette Olesen
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesdato: 13. juni 2019

DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Lindhardt og Ringhof for anmeldereksemplaret

’Overgrebet’ var en meget stærk læseoplevelse, som gjorde mig utrolig trist og ked af det og stadig sidder meget i mig, efter at jeg har læst den sidste side.

Læs hele anmeldelsen

“Nemesis” af Chris Carter

nemesis

Originaltitel: Hunting Evil
Forfatter: Chris Carter

Genre: Krimi

Sider: 421
Oversat af: Rasmus Klitgaard Hansen
Forlag: Jentas
Udgivelsesdato: 21. juni 2019
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Jentas for anmeldereksemplaret.

’Nemesis’ var en bog, der overraskede mig positivt!

Læs hele anmeldelsen