“SalatTøsens grønne hverdag” af Mette Løvbom

Salattøsen

Original titel: Salattøsens grønne hverdag
Forfatter: Mette Løvbom
Genre: Madlavning
Sidetal: 211
Forlag: Politikens forlag
Udgivelsesdato: 16. august 2018

duo 4½

 

 

 

Tak til Politikens forlag for anmeldereksemplaret.

’SalatTøsens grønne hverdag’ er den første madlavningsbog, jeg har anmeldt, som viste sig at være en spændende proces, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg gør det.
Læs hele anmeldelsen

“Hvis det er os” af Adam Silvera & Becky Albertalli

hvis det er os

Original titel: What if it’s us
Forfatter: Adam Silvera & Becky Albertalli
Genre: Ungdomsbog
Oversat af: Randi Bjerre Høfring og Betty Frank Simonsen
Sider: 456
Forlag: CarlsenPuls

Udgivelsesdato: 9. oktober 2018

DUO 6 stjerner

 

 

Tak til CarlsenPuls for anmeldereksemplaret

Realistisk ungdom når det er allerbedst og allerværst.

Læs hele anmeldelsen

“For evigt. Måske” af Anica Mrose Rissi

for evigt måske

Original titel: Always Forever Maybe
Forfatter: Anica Mrose Rissi
Oversat af: Louise Urth Olsen

Genre: Ungdomsbog
Sider: 265
Forlag: CarlsenPuls

Udgivelsesdato: 20. september 2018

DUO stjerner 4

 

 

 


Tak til CarlsenPuls for anmeldereksemplaret.

Forsideillustrationen lokkede mig virkelig til at læse bogen, da den så rigtig lækker ud, selvom der kun er farve og tekst på. Desværre blev jeg skuffet over indholdet.

Læs hele anmeldelsen

“Den halve krig” af Joe Abercrombie

den halve krig

Original titel: Half a War
Forfatter: Joe Abercrombie
Genre: Ungdomsbog, fantasy
Sider: 478
Oversat af: Lene Ewald Hesel
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato: 18. september 2018

DUO stjerner III

 

 


Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret

’Den halve krig’ var intens og utrolig fængslende. Ligeledes viste den en side, som jeg ikke havde forestillet mig af en af personerne, som vi har fulgt i noget tid.

Læs hele anmeldelsen

“Ingvar Lykkes røv” af Nina Elisabeth Grøntvedt

Ingvar lykkes røv

Original titel: Rumpa til Ingvar Lykke
Forfatter: Nina Elisabeth Grøntvedt
Oversat af: Anne Krogh Hørning
Genr
e: Ungdomsbog
Sider: 365
Forlag: Turbine

Udgivelsesdato: 2. maj 2018

DUO stjerner 4

 

 


Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

’Ingvar Lykkes røv’ var en blandet læseoplevelse, hvor de sidste 20 sider medførte, at historien blev lidt bedre for mig.

Læs hele anmeldelsen

“Call Me By Your Name” af André Aciman

call me your name

Titel: Call Me By Your Name
Forfatter: André Aciman
Genre: Ungdomsroman
Oversætter: Niels Lyngsø
Sider: 303
Forlag: Rosinante
Udgivelsesdato: 16. august 2018

 

 

 

Tak til Rosinante for anmeldereksemplaret.

’Call Me By Your Name’ er skrevet i en meget særpræget stil, der desværre blev lidt for meget for mig. Men jeg må stadig indrømme, at den er skrevet meget smukt, og uanset om man kan lide bogen eller ej, vil man få et eller andet med fra den.

Læs hele anmeldelsen

“Tarzan” på Fredericia Teater

Tarzan

Tak til Fredericia Teater for pressebilletter.

Vi var spændte og forventningsfulde, da vi skulle ind og se ’Tarzan’ i Fredericia Teater.

Læs hele anmeldelsen

“Ravnenes hvisken 3” af Malene Sølvsten

ravnenes hvisken 3

Original titel: Ravnenes hvisken 3
Forfatter: Malene Sølvsten
Serie: Ravnenes Hvisken
Genre: Fantasy
Sider: 616
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato: 15. september 2018

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret

Så blev ’Ravnenes hvisken’ afsluttet og sikke en afslutning. Igen har Malene Sølvsten formået at skabe en fængslende bog, som, hvis man kender serien lidt, man bare bliver nødt til at læse.

Læs hele anmeldelsen

“Ond vilje” af Alexandra Bracken

ond vilje

Originaltitel: The Darkest Minds
Serie: The Darkest Minds
Forfatter: Alexandra Bracken
Genre: Dystopi
Oversætter: Thomas Munkholt

Sider: 461
Forlag: Høst & Søn
Udgivelsesdato: 22. juni 2018
DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Høst & Søn for anmeldereksemplaret.

Jeg syntes ’Ond vilje’ lød utrolig spændende med det setup, hvor unge lige pludselig får uforklarlige overnaturlige evner. Den levede op til alle mine forventninger og lidt mere.

Læs hele anmeldelsen

“Grøn magi” af Lene Kaaberbøl

Grøn magi

Originaltitel: Grøn magi
S
erie: W.I.T.C.H
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Genre: Ungdomsbog, fantasy

Sider: 110
Forlag: Alvilda
Udgivelsesdato: 7. juni 2018
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret.

En bog omkring, hvor vigtigt sammenhold er.

Læs hele anmeldelsen