“Annihilation” på Blu-ray

annihilation

Original titel: Annihilation
Skuespillere: Natalie Portman, Tuva Novotny og Jennifer Jason Leigh
Genre: Thriller, Drama
Spilletid: 1 timer og 50 minutter
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 11. april 2019

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstod alt, hvad der skete i filmen eller hvad budskabet var i den, men jeg synes, at der var nogle flotte effekter, og jeg synes Natalie Portman gjorde det rigtig godt.

streg

Resumé

Biologen og tidligere soldat Lena bliver meget rystet, da hendes formodet afdøde mand drukker op i deres hjem et år efter hans forsvinden. Problemet er, at han intet kan huske efter en hemmelig mission i The Shimmer, som er en mystisk karantænezone. Ingen er nogensinde vendt tilbage fra stedet, og det udvider sig hurtigere og hurtigere, så noget må gøres. Lena og et eliteteam må derfor indtræde i karantænen og finde ud af, hvad der er sket med stedet, og hvordan det kan stoppes.

streg

Anmeldelse

Jeg var egentligt meget spændt på filmen, som jeg blev fanget af på grund af forsiden og traileren, som jeg synes havde nogle interessante emner i sig. Derudover kan jeg rigtig godt lide skuespilleren Natalie Portman, som jeg har fulgt længe og tænkte, at hun egentligt ville være rigtig perfekt i denne rolle i sådan et univers. Og dette levede hun helt op til, men ellers kunne jeg ikke rigtig følge helt med i filmen og dens mening og budskab.

Jeg er ret vild med Natalie Portman. Jeg synes faktisk, at hun gør det mega godt, og jeg har ikke set en film med hende, hvor jeg ikke har været imponeret over hendes skuespil. Fordi jeg synes, at det virkelig virker til, at hun lever sig fuldstændig ind i sine roller, og egentligt var hendes person i denne omgang meget klicheagtig, meget hardcore og intelligent. Men jeg synes ikke rigtig, man får lov at komme tæt på hende og hendes følelser. De bliver på en måde skubbet i baggrunden, og det er måske også meningen i sådan en film som denne, men det gjorde desværre, at jeg ikke kunne connecte med hende, og jeg sad derfor ikke rigtig at heppede på personerne i filmen.

Filmen handler om noget ukendt har angrebet jorden og er nu på vej til at ændre det eller udslette det. Jeg synes ikke helt, at jeg fangede hvad meningen egentligt lige var med det hele. Det ændre landskabet, menneskerne, bygningerne og dyrene, som udvikles til at kunne mere og være farligere og derved sværere at slå ihjel. Der er helt sikkert blevet lavet nogle fede effekter i filmen på det hele, og det var jeg ret vild med at kigge på hele vejen igennem filmen, hvor man bevæger sig igennem landskabet i karantænezonen.

Jeg er lidt ked af, at jeg ikke kunne rigtig nyde effekterne i filmen og skuespillerene, fordi jeg egentligt lidt sad som et meget stort spørgsmålstegn en gang i mellem, og da filmen var slut, havde jeg bare stadig ikke fået meningen og budskabet med fra filmen, hvilket var ærgerligt.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *