“Archers stemme” af Mia Sheridan

Archers stemme

Original titel: Archers voice
Forfatter: Mia Sheridan
Serie: Signs of love 
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 384
Oversat af: Anne Brinch
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 9. oktober 2017

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret

Jeg elskede ’Archers stemme’. Den var virkelig fantastisk og havde et fantastisk budskab – nemlig muligheden for at få en chance til. Foruden dette indeholdt den en vidunderlig kærlighedshistorie.

streg

Resumé

Bree forlader en dag sin tilværelse i New York, fordi hun har brug for at komme væk og starte forfra. Hun vil gerne lægge fortiden bag sig og starte forfra. Hun finder sig tilrette i en lille by i Marine, hvor hun den allerførste dag møder manden Archer Hale. En mand af få ord, som lever for sig selv og som kæmper med sine egne store dæmoner. Der er generelt ingen som bemærker ham, men en dag gør Bree. Den dag ender med at blive den første af en lang og hård rejse for dem begge.

streg

Anmeldelse

Jeg har tidligere hørt kort om bogen på engelsk, og havde den faktisk også liggende som ebog på min iPad, men tiden må have løbet fra mig, så jeg er aldrig kommet i gang med at læse den. En stor fejl fra min side, fordi hold da op, hvor var det en fantastisk kærlighedshistorie. Den var lige i min ånd, og jeg kunne slet ikke lægge bogen fra mig, fordi jeg bare blev nødt til at læse videre om 2 vidunderlige karakterer, som virkelig ramte mig. Jeg må give Lovebooks en klapsalve, fordi jeg synes de formår, at udvælge nogle rigtig gode kærlighedsbøger, som går lige i hjertet på mig.

Vi møder hovedpersonen Bree, som flytter til en lille by i Marine, fordi hun har brug for at komme sig over fortiden og få en ny chance for at leve igen. Jeg kunne på alle måder lide hende, fordi hun er rigtig sød og jordnær. Man kunne virkelig mærke hende, og hvordan tingene hun havde været i gennem, har påvirket hende. Hurtigt efter møder vi Archer, hvor han virker meget reserveret og mystisk. Så her er jeg allerede bundet fuldstændig ind i historien.

I takt med at Bree tager en chance, for at lære Archer bedre at kende, selvom han er meget lukket af i starten, får læseren også en rigtig god mulighed for at lære ham at kende. Vi fik nemlig lov til at få Archers tanker og følelser på tidspunkter, hvor det er meget vigtigt for historien og for forståelsen af Archer. Dette synes jeg faktisk fungerede rigtig godt, da man får et rigtig godt billede af ham igennem Brees tanker og de situationer, som vi får fra historien.

Jeg kan rigtig godt lide en kærlighedshistorie, som også har et dybere budskab bag sig og dette har ’Archers stemme’!. For mig var det at give sig selv og andre en chance til. Den handlede også rigtig meget om, at man bliver nødt til at give kærligheden en chance, selvom at det er rigtig hårdt, og at man kan blive bange for at blive såret. Til sidst er der kun en ting at sige om ’Archers stemme’ – Læs den og læs den nu!

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *