“Arvingen” af Simona Ahrnstedt

Arvingen

Original titel: En enda natt
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Forlag: Flamingo
Genre: Erotisk roman
Sider: 438
Oversat af: Signe Lyng
Udgivelsesdato: 13. juni 2016

5,5 DUO


 

 

 

Selvom jeg havde en lidt langsom start på ’Arvingen’ endte den alligevel med at tage mig med storm. De sidste 200 sider blev læst på virkelig kort tid.

streg

Resumé

Natalia De la Grip er et supertalent indenfor finansverdenen. Hun er født ind i overklassen og her er holdningen, at kvinder ikke skal arbejde, men Natalia har altid gået sine egne veje. Hendes største ønske er at få faderens anerkendelse og få en velfortjent plads i familievirksomheden.

David Hammer er kendt som finansverdenens bad boy. Han har selv arbejdet sig op for bunden, og er nu en af Sveriges rigeste venturekapitalister. De seneste år har han haft De la Grips virksomhed i kikkerten.

En frokost mellem Natalia og David ender med at udvikle sig, men kan i sidste ende ødelægge alt, de har kæmpet for.

streg

Anmeldelse

Jeg har været meget spændt på at læse ’Arvingen’, især fordi jeg på forhånd, havde hørt en hel del om den, men også fordi bagsideteksten på bogen, lød virkelig spændende. Det tog godt nok lidt tid, inden jeg helt forstod den verden, som jeg blev lukket ind i, fordi jeg ikke selv har meget viden om finansverdenen andet end det jeg har set på film og læst om igennem mit studie.

Det er et virkelig spændende drama der optræder i ’Arvingen’ og hele tiden er der en masse underspillet faktorer, som der først bliver åbnet op for hen af vejen. Man får små bider af de hemmeligheder, vores karakterer gemmer på, for derefter at blive frustreret, når de stopper deres tankerække omkring den hemmelighed, man næsten har fået afsløret. Alle hemmeligheder ender dog med at komme frem i lyset mod slutningen af bogen.

Der er dog stadig ting, som ikke er blevet afsløret endnu, som jeg glæder mig til at finde ud af i den næste bog, hvor jeg håber de bliver afsløret. Det er virkelig fedt, at der er to meget stærke kvindelige karakterer, som ikke lader sig hue i denne meget mandsdominerende verden. I overklassen er det nemlig sådan, at kvindernes job er at finde en rig mand, og derefter stå for at pleje deres netværk med middage og så videre. Dette er dog ikke noget Natalia og hendes veninde Åsa er interesseret i.

’Arvingen’ gav mig også et indblik i finansverdenen og generelt overklassen, ved at fortælle hvordan overklassen fungerer og selvom man er rig, er det ikke ensbetydende med, at man er lykkelig og har et godt liv. Det er også vigtigt, at forfatteren har sat de riges tilværelse overfor den måde, som David er vokset op på, så man kan se forskellen på de to verdener.

Den næste bog i serien hedder ’Løftet’ og af hvad jeg har læst, kommer den til at handle om Natalias lillebror Alexander, som er en karakter der beskrives som utrolig lækker. Jeg glæder mig til at komme ind under huden på ham, og forstå hvad han er for en person, da han helt klart har gjort mig nysgerrig efter de små hints, som jeg har fået i ’Arvingen’. Dette er helt klart en serie med masser af potentiale, som jeg kan anbefale til alle, der gerne vil læse lidt mere modne bøger med et erotisk twist.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *