“Backstage” af Kristen Callihan

Backstage

Originaltitel: Managed
Serie: VIP
Forfatter: Kristen Callihan
Oversat af: Sarah Louise Pedersen

Genre: Ungdomsroman, erotik

Sider: 400
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 30. december 2020

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’’Backstage’ overraskede mig virkelig positivt og blev ved med at komme med små guldkorn.

streg

Resumé

Da SoMe-eksperten Sophie bliver opgraderet til første klasse på sit fly, kan hun næsten ikke få armene ned igen – heller ikke selvom hun skal sidde ved siden af den arrogante Gabriel. Sophie skal til jobsamtale i London, men hun havde ikke forventet, at det ville slå gnister mellem hende og Gabriel, og da det viser sig, at han er manager for det band, hun skal til jobsamtale om, må hun få styr på sine følelse. Men da Gabriel giver hende et tilbud, kommer hun på dybt vand…

streg

Anmeldelse

Efter at have mødt Gabriel i ’I rampelyset’ som den tvære og sure manager for bandet, glædede jeg mig til at få et større indblik i ham, da han også bliver beskrevet som gudelækker. Det viser sig også, at der gemmer sig nogle dæmoner i ham, som gør at han holder alle ude i en armslængde og ikke lukker mange helt ind. Bandet fungerer som hans familie, men han holder dem stadig lidt på afstand.

Sophie har også oplevet meget turbulens, men jo tættere jeg kom på hende, desto mere fik jeg sympati for hende, da hun virkelig har lavet noget lort førhen. Jeg kan godt lide, at forfatteren ikke er bange for at sætte hovedpersonerne i nogle uheldige situationer, hvor de ikke bare bliver acceptereret med det samme, men skal arbejde lidt for det og vise deres værd.

Sophie minder på nogle områder også om Libby i den første bog, fordi hun også er en stærk kvinde, og på trods af meget modgang, så kæmper hun videre. Følelserne når hun bliver ramt, var noget jeg også selv kunne mærke på mig selv, så på det punkt er det fedt, at forfatteren er så god i beskrivelserne, så man kan mærke det på egen krop.

Jeg glæder mig til at læse videre i den her spændende serie, som indtil videre har overrasket mig positivt og bliver ved med at komme med små guldkorn. Det er nemlig fedt at følge karaktererne hele vejen, fordi jo længere ind i bogen man kommer, jo mere åbner de op for deres bagage, så man får nye sider at se, og det var også tilfældet i ’Backstage’. Og afslutningsscenen i ’Backstage’ kunne ikke have været mere romantisk – jeg elskede den!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *