“Bare en chance” af Elle Kennedy & Sarina Bowen

Bare en chance

Original titel: Good Boy
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen
Serie: WAGS

Genre: Kærlighedsroman
Sider: 293
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 25
. oktober 2018

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

’Bare en chance’ var lige hvad jeg trængte til. Den var hyggelig, sjov og gik lige i hjertet på mig.

streg

Resumé

Jess Canning er i gang med at arrangere sin brors bryllup, og hvad hun slet ikke har brug for er kommentarer eller flirten fra forloveren, Blake Riley. Han er nemlig den største fejltagelse, hun har begået i et svagt øjeblik. Det var en fejl og kommer ikke til at ske igen. Men samtidig står Jess også overfor nogle valg. Hun er nemlig familiens flagrende lillesøster, som aldrig fuldfører noget. Men denne gang vil hun lykkes med sin drøm. For Blake Riley er brylluppet en fantastisk mulighed for at se og få scoret Jess igen. Han må bare overbevise Jess om, at det også er en god ide.

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig meget til at læse ’Bare en chance’, og jeg begyndte også lige med det samme med at læse den. Derfor var mine forventninger til bogen også rigtig høje, men jeg synes, at alle blev indfriet for mig, fordi at ’Bare en chance’ var lige, hvad jeg manglede. Det var præcis den læseoplevelse, som jeg havde brug for, for at få læselysten tilbage igen. Jeg må også indrømme, at ’Bare en chance’ blev læst rigtig hurtigt, fordi jeg slet ikke kunne lægge den fra mig.

Jeg kunne rigtig godt lide universet, som er den her rigtig amerikanske kærlighedsroman, med en søster som møder forloveren, og brudepige + forlover ved vi jo godt, hvad det skal betyde. Der var god kemi mellem hovedpersonerne, og det var helt sikkert to hovedpersoner, som jeg gerne vil blive ved med at følge. De rummede begge to noget mere, end hvad man lige så ved første øjekast, og det kunne jeg rigtig godt lide.

Det er ikke fordi, at der sker meget i bogen, men det var alligevel nok til, at min interesse var tændt hele vejen igennem bogen. Jeg elsker Elle Kennedy og hendes skrivemåde, og er egentligt blevet meget fanget af universerne, som hun skaber. Jeg har ikke læst en bog af Sarina Bowen endnu, men efter denne oplevelse kunne jeg godt tænke mig at læse noget mere. Jeg har nemlig ikke læst ’Ham’ eller ’Os’ af samme forfatter, der handlede om Jess’ bror Jamie og en forelskelse til Ryan. Det ville nok være en god idé, at have læst de to bøger, fordi man måske ville have fået et dybere indblik i hovedpersonerne, men man kan stadig godt læse de andre bøger, uden at have læst dem inden.

Jeg har ingen tvivl i mit hjerte om, at jeg kan anbefale ’Bare en chance’, fordi jeg synes virkelig, at det var en dejlig læseoplevelse, der fyldte mit hjerte helt ud, og var lige hvad jeg havde brug for. Den passede perfekt til min romantiske sjæl.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *