“Bare lidt til” af Simona Ahrnstedt

Bare lidt til

Originaltitel: Bara lite till
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Oversat af: Signe Lyng

Genre: Erotisk roman

Sider: 438
Forlag: Gutkind
Udgivelsesdato: 22. oktober 2020

 

 

 


Tak til Gutkind for anmeldereksemplaret.

’Bare lidt til’ viser, hvad der sker, når modsætninger mødes, men kunne desværre ikke fange mig ordentlig.

streg

Resumé

Den fortvivlede kvinde Stella har netop mistet alt, hun holder af – sit hjem, job og forlovede. Det hele kulminerer en nat med alkohol, cyberstalking og gråd. Nu må hun finde ud af, hvordan hun kommer videre, så hun tager til det lille ramponerede, sydsvenske sommerhus, hun har arvet efter sin mors død. Her venter hende en helt anden hverdag væk fra storbyen, og hun bliver hurtigt involveret i det lille lokalsamfunds drama, mens hendes livs vigtigste beslutninger venter rundt om hjørnet…

streg

Anmeldelse

Jeg har tidligere været ret stor fan af Simona Ahrnstedts bøger, så jeg havde nok forventet, at jeg også ville blive det af ’Bare lidt til’, men det skete bare aldrig. Det var ikke fordi, der manglede spænding og intriger, for det var tilstede i spandevis, men jeg kom måske til at kede mig lidt, fordi jeg hele tiden kunne regne ud, hvad der nu ville ske.

Så enten er det fordi, jeg er blevet udfordret for lidt eller også har karaktererne ikke arbejdet sig nok ind under huden på mig. Bogen var dog hyggelig, og det var sjovt at følge med i, hvad der skete i den lille charmerende landsby, men det var også det, det blev til ved mig – en hyggelig læseoplevelse, men ikke nogen wow oplevelse.

Nogle bøger rammer bare bedre end andre, og jeg ved, at andre sikkert vil få en helt anden læseoplevelse, fordi det er så forskelligt, hvad der lige rammer en ved en bog. Jeg synes da også, der er nogle gode elementer med, men jeg tror bare, det blev lidt for ensformigt, og jeg havde brug for noget andet denne gang. Det kan dog sagtens være, jeg læser den igen om noget tid, hvor den måske vil ramme mig på en anden måde.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *