“Besat” af Maya Banks

Besat

Original titel: Mastered
Forfatter: Maya Banks
Serie: Enforcers
Genre: Erotisk roman
Oversat af: Maria Roslev og Nana Baaner Klitgaard
Sider: 320
Forlag: Pretty Ink Udgivelsesdato: 31. marts 2017

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har læst noget af Maya Banks, men derfor var mine forventninger stadig høje, da jeg havde været ret så vild med hendes andre bøger. Det var virkelig fedt at se, at hun stadig er en dygtig forfatter, selvom der var nogle småting, som irriterede mig lidt.

streg

Resumé

Evangeline har været udsat for en brutal afvisning, netop som hun har gjort sig allermest sårbar overfor en mand. Hendes veninder får hende overbevist om, at hun skal tage i byen, for at vise overfor manden, hvad han går glip af. En bytur der ender med at ændre hendes liv og tilværelse, da hun møder klubbens ejer, Drake Donovan…

streg

Anmeldelse

’Besat’ var endnu en bog, som jeg på forhånd havde ret høje forventninger til. Det var dog også en bog, som kunne leve op til de forventninger, fordi forfatteren, Maya Banks, er sindssyg dygtig til at fange mig i sin historie. Jeg synes også, at hun havde fået strikket en rigtig god og medrivende historie sammen.

Der var dog nogle småting, som gik mig på undervejs. Jeg synes at dialoger indimellem blev lidt for lange, eller for trættende, da det virkede lidt gentagende. Derudover kunne jeg ikke altid følge hovedpersonens, Evangeline, tankegang, hvor hun skiftede lidt for meget mellem at være vild med Drake og så blive vred på ham over de ting, han gjorde mod hende. Derudover dropper hun mere eller mindre sine veninder for at være sammen med ham, og det havde jeg lidt blandede følelser med.

Jeg kan nemlig godt forstå hende på visse områder, med at hun giver en opsang til en af hendes veninder, og at hun for en gang skyld, skal gøre noget godt for sig selv, men samtidig synes jeg det virker en anelse naivt af hende, at hun bare opgiver alt for at være sammen med ham, en helt fremmed mand. Det gik i hvert fald lidt for hurtig, efter min smag.

En ting jeg dog var helt vild med, var hendes store hjerte og omsorg for andre. Vi bliver præsenteret for en håndfuld af sindssyg flotte og lækre mand, som næsten fik mig til at savle, og jeg kan bare rigtig godt lide, at hun er så sød overfor dem uden på noget tidspunkt at flirte eller lægge op til noget. Det er tydeligt at mærke på især en af mændene, at han har en stor baggage, han bærer rundt på, og der er det bare fedt, at hun er som hun er overfor ham.

Til fans af Maya Banks kan jeg helt sikkert anbefale, at få læst ’Besat’, som ligesom hendes andre bøger, har en god portion erotik med indover. Jeg er også sikker på, at andre som er til erotik bøger, også vil sætte pris på denne bog, selvom der var en ting, der forvirrede mig, og som stadig gør. Jeg vil dog helst ikke afsløre for meget. Slutningen var utrolig brutal og derfor er jeg spændt på, hvor den næste bog i serien bringer mig hen – en ting er sikkert, det er helt sikkert en bog, jeg skal have læst!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *