“Beskyttet af dig” af Maya Banks

Beskyttet af dig

Original titel: In his keeping
Forfatter: Maya Banks
Serie: Slow burn
Genre: Paranormal, erotik
Sider: 425
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 20. maj 2016

DUO stjerner III

 

 

 

’Beskyttet af dig’ fortsætter i samme fantastiske univers med en masse spænding, kærlighed og paranormale kræfter. Det hele går igen op i en højere enhed.

streg

Resumé

Arial har altid haft 2 regler – brug aldrig dine kræfter og fortæl det aldrig til nogen. Da hun en dag står overfor en overfaldsmand, bliver hun tvunget til at bruge sine evner, selvom det betyder, at hele verdenen får dem at se. Pludselig må hun flygte for hendes liv og den eneste hun kan henvende sig til er Beau Derveraux. Han påtager sig straks opgaven om at holde hende i sikkerhed, men han finder hurtigt ud af, at det var en langt større opgave, end han havde forestillet sig. Især da han opdager at han vil gøre alt i sin magt for at beskytte Arial.

streg

Anmeldelse

’Beskyttet af dig’ fortsætter i universet som jeg er blevet rigtig vild med. Jeg synes virkelig det er fedt, at forfatteren får blandet de 3 verdener så smukt, som hun gør. Jeg kan virkelig godt lide krimi/spænding, hvor jeg altid sidder og forsøger at gætte med på, hvad der kommer til at ske. Romantiske bøger elsker jeg at læse og jeg er også vild med det paranormale, hvilket betyder, at jeg bare er tre gange så vild med genren, som er til stede i denne bog. Dette skyldes også, at det på ingen måde føles forkert eller akavet på noget tidspunkt, fordi Maya Banks har sammensat det så godt.

Det tog mig lidt tid, at lære de to nye hovedroller at kende, og blive fanget af dem og deres forhold til hinanden. Jeg følte at det hele skete meget pludselig, inden jeg helt nåede at fange deres tiltrækning og forelskelse af hinanden. Det blev dog bedre, jo længere jeg kom ind i bogen, da jeg begyndte at lære de to karakterer at kende. Af den grund virkede starten lidt langtrukken, fordi jeg lige skulle fanges af karakterne.  Jeg kunne godt lide, at vi fik lov til at hilse på de andre personer, som vi havde mødt i ’Pas på mig’ igen, selvom at man fik et andet syn på dem denne gang, da man så dem meget mere udefra, hvilket jeg synes var godt.

’Beskyttet af dig’ står ikke stille på noget tidspunkt! Der sker hele tiden noget, som får spændingen til at stige i bogen.  Jeg kunne rigtig godt lide de elementer, som forfatteren tager med for at øge spændingen og hvordan mange af elementerne i bogen er meget gennemtænkt. Dette fungerer virkelig godt i hele bogens sammensætning.

Jeg kan kun anbefale ’Beskyttet af dig’, som både kan læses for sig selv eller som led i fortsættelsen af ’Pas på mig’ i ’Slow Burn’ serien. Bogen kan anbefales, især hvis man kunne lide den foregående, men også fordi de tre genre, er spundet så fint sammen, og desuden er nogle af mine favoritgenrer.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *