“Birdman or (The Unexpected Virtue Of Ignorance)” på DVD

h

Titel: Birdman or (The Unexpected Virtue Of Ignorance)
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 54 minutter
Skuespillere: Michael Keaton, Emma Stone, Zach Galifianakis
Udgivelsesdato: 1. juni 2015
Selskab: 20th Century Fox

2 stjerner DUO

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente af ‘Birdman’, men jeg blev i den grad skuffet.


streg

Resumé 

Riggan Thomson er kendt for at have spillet helten Birdman for mange år siden, men i dag ser hans liv meget anderledes ud, dog tyder meget på at karakteren “Birdman” ikke helt har forladt ham endnu.

Thomsen ønsker at bevise sit værd, og sætter alt på spil for at opnå sine mål, uden at tænke på konsekvenserne.

streg

Anmeldelse

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg kunne forvente, da jeg satte ‘Birdman’ på. Jeg havde ikke hørt meget om filmen, og kendte kun til den fra Oscar uddelingen i år.

Jeg skal ærligt sige, at jeg blev meget skuffet. Der findes mange ord der kan beskrive filmen, og hvis jeg skulle vælge ét ville det være mærkelig.

Første gang vi møder hovedpersonen Thomsen, sidder han for sig selv i et rum, eller rettere sagt så sidder han og svæver i et rum, mens han hører en stemme tale til sig. Så allerede fra begyndelsen af filmen var jeg meget forvirret.

Hvis man er til film som er anderledes og virkelig kan få en til at tænke er ‘Birdman’ helt sikkert et bud. Jeg er sikker på at dansk – og engelsklærer vil elske at bruge filmen i undervisningen, da man uden tvivl kan analysere meget ud fra den.

Desværre må jeg indrømme, at den ikke falder helt i god jord hos mig, og det bliver nok aldrig en film jeg har tænkt mig at se igen.

streg


Skre
vet af Mathilde Alfang

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *