“Blacklistet” af Alyson Nöel

blacklistet

Original titel: Blacklist
Forfatter: Alyson Nöel
Serie: Rivalerne
Oversætter: Lene Støvring
Genre: Ungdomsroman
Sider: 344
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 1. maj 2017

duo 4½

 

 

Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Ligesom med ’Rivalerne’ endte ’Blacklistet’ med at være en historie, som kom snigende ind på mig, fordi jeg synes den var rigtig spændende, i forhold til opklaringen om, hvad der er sket med Madison.

streg

Resumé

Aster Amirpour er blevet fængslet på mordet på Madison Brooks. Layla Harrison vil gerne hjælpe sin nye veninde, med at finde ud af, hvad der virkelig skete. Tommy Philips vil faktisk gerne blande sig udenom, men kan ikke helt lade være på grund af Layla. De tre indleder hurtigt en farlig søgen på, hvad der skete med Madison, og Layla begynder pludselig at modtage beskeder fra en anonym kilde. De bevæger sig dybt ned i hemmeligheder, som de pludselig indser ikke skulle se dagslys.

streg

Anmeldelse

Det var meget spændende at gå i gang med fortsættelsen til ’Rivalerne’. Jeg sad egentligt med følelsen af, at jeg gerne ville i gang med det samme, efter jeg afsluttede den første. Dog kom hverdagen desværre lidt i vejen for mig, og der gik lang tid, inden jeg kunne gå i gang med fortsættelsen. Jeg ved ikke om det gjorde min begejstring lidt mindre, fordi jeg følte, at jeg skulle slæbe mig i gang med de første kapitaler, for at komme ind i universet og handlingen igen. Der gik dog ikke længe efter det, før jeg kom ret godt med igen, og især fordi spændingen kom rigtig godt snigende ind på mig i ’Blacklistet’.

Jeg har fortsat mange spørgsmål til handlingen, til hvad der er sket og hvad fortiden har af betydning. Jeg kunne meget godt lide, at vi følger de forskellige personer, som vi også mødte i den første bog. Det gav en rigtig god afveksling, og jeg synes også, at det var med til at spændingen kom snigende og var i højsædet. Som udgangspunkt havde jeg faktisk ikke en favorit i denne bog. Jeg kunne stadig meget godt lide Laila, Astor og Tommy. Ryan får man et lille indblik i, og dette synes jeg faktisk var meget godt.

Vi fik kun små indblik i Madison i denne bog, og dette synes jeg øgede spændingen, på grund af hendes forsvunden. Jeg glæder mig meget til at finde ud af, hvad der er foregået i hendes fortid. Derfor glæder jeg mig også til at læse den sidste bog i serien, hvor jeg håber, at jeg får svar på de mange spørgsmål, som jeg stadig har. Jeg er også lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå for vennerne, da de til slut i bogen, får rodet sig ud i lidt forskelligt, som kan have nogle ubehagelige konsekvenser for dem.

Jeg kan rigtig godt lide stemningen af ‘Gossip Girl’ og ‘Pretty Little Liars’ flettet sammen til en helhed. Forfatteren får det hele strikket sammen på en rigtig god måde. Hvis man er fan af de 2 nævnte serier, synes jeg bestemt, man skal prøve at give Alyson Nöels serie ‘Rivalerne’, et forsøg

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *