“Bliv her” af Elle Kennedy & Sarina Bowen

Bliv her

Original titel: Stay
Forfatter: Elle Kennedy & Sarina Bowen
Serie: WAGS
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 305
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 15. januar 2019

5,5 DUO

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg elsker disse bøger og vil kun have mere, og det skal være lige nu.

streg

Resumé

Hailey har en fornemmelse af, at hendes yndlingsklient også er hendes yndlings ishockey spiller. En dag får Hailey en chance for at gøre noget ekstra for ham, selvom det er imod reglerne, men hun kan ikke lade være. Matt har et knust hjerte efter sin skilsmisse, og han kan ikke helt komme sig over, at han ikke må se sine 2 piger så meget længere. Hailey kender lidt til et knust hjerte, da hun endnu er ved at slikke sårene efter sin skilsmisse. Da Matt møder Hailey kan han ikke modstå hende og må simpelthen gøre noget for at se hende igen. Forhåbentligt kan et par drømmesæder til hans næste ishockeykamp gøre tricket. 

streg

Anmeldelse

Jeg havde virkelig glædet mig meget til at læse ’Bliv her’, så mine forventninger var ret høje, og jeg blev slet ikke skuffet. Jeg havde virkelig brug for en feelgood bog – en bog, som kunne få mig til at grine og give mig et lille tro på kærlighed, og dette gav denne bog mig. Jeg elsker virkelig forfatternes måde at skrive på, og jeg har helt vildt meget lyst til at læse videre i denne serie, og jeg håber, at man kan få en chance for det, da der sagtens kunne være en historie mere, som gemmer sig i blandt en af de andre holdkammerater.

Jeg kunne rigtig godt lide både Hailey og Matt. Jeg synes, de fungerede rigtig godt, og jeg kunne tydeligt mærke deres kemi og havde kun lyst til at læse mere om dem og følge dem. Jeg var vild med den måde de mødes på, og hvordan de bare supplerer hinanden. Jeg kunne rigtig godt lide, at vi skiftes lidt til at følge dem begge 2, så man derved får siderne og følelserne fra dem begge. Jeg kunne også rigtig godt lide, at de havde lidt den samme baggrund, og at bogen handlede om at få en chance mere, for at opleve at blive elsket af et andet menneske.

Selvom at der ikke sker vildt meget i løbet af bogen, følte jeg mig hele tiden underholdt og kedede mig aldrig på noget tidspunkt. Mest af alt var denne bog bare lige, hvad jeg havde brug for, særligt i denne kolde tid og for at få mig i gang med læselysten igen. Jeg kan uden tvivl anbefale ’Bliv her’ og kan kun sige. at jeg ville ønske at bogen var tykkere, så jeg kunne få endnu mere, og at der måske havde været en lille smule mere spænding eller drama over bogen, men ’Bliv her’ er helt sikkert en bog, jeg ville tage fat igen på et andet tidspunkt.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *