Bogforum 2013

bf

 De Unge Ord tog ind til Bogforum 2013, og havde en utrolig fed oplevelse! Det er en helt unik følelse at være omgivet af så mange bogelsker

 

streg

For første gang i mit liv, tog jeg til Bogforum i København, og jeg glædede mig til en dag fyldt med bøger og god stemning!
Når man ligesom jeg, kommer fra Århus, er det alligevel en lang rejse at tage – men tanken om alle de gode bøger, og chancen for at få fingre i nogle, til en god pris, lokkede for meget.

Jeg tog ud til Bellacenteret om lørdagen, sammen med Sofie der også er fra De Unges Ord, og vi gik straks i gang med at kigge på alle de fantastiske bøger, og snakke med de søde mennesker for de forskellige forlag.

Især Forlaget Tellerup fangede min interesse, men nogle rigtige gode tilbud, på bøger som på dét tidspunkt ikke var udkommet i butikkerne endnu. Vi fik også hilst på den søde Louise Haiberg, som var der for at signerer sin nye bog ”Dæmondræberen – Oprør”.

Vi var rundt ved en masse forskellige forlag, her i blandt Politiken, Carlsen, Alvilda, Nordic Buster, Nyt Nordiskforlag, Gyldendal, og mange mange flere. Selv om der var utrolig mange mennesker, var medarbejderne fra forlagene glade for at snakke med en, og gav sig god tid – virkelig fedt!

Jeg kom hjem fra Bogforum med i hvert fald 8 bøger, som jeg lige nu slet ikke kan vente med at gå i gang med! Bog Forum overraskede mig meget, for jeg vidste ikke at der ville være sådanne tilbud (og så mange mennesker!), men stemningen var utrolig fed, og det var virkelig en god oplevelse.

Lige nu er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg tager af sted igen i 2014, og jeg må hellere sparre op i god tid denne gang.

Var du ikke til Bog Forum i år, kan jeg i den grad anbefale at man tager af sted næste år. Det er virkelig en fed oplevelse som alle bogelsker burde få. 

bf

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *