Bogbloggerarrangement i Aarhus 2017


Bogbloggerarrangementet i Aarhus var en virkelig hyggelig aften og en stor succes, som vi håber kommer igen.

streg

Bogarrangement i Aarhus 

Da vi opdagede at der ville komme et bloggerarrangement i Aarhus, var vi virkelig begejstret og tænkte med det samme, at dette ville vi gerne med til og støtte op omkring. Det viste sig, at det var den helt rigtige beslutning, for det var bare en kanon hyggelig aften vi havde sammen. Arnold Busck i Aarhus havde været så søde at lægge lokaler til og Eva Lucia havde stået for at så stablet arrangementet på benet og kontakte de forskellige forlag i forhold til sponsorater og finde oplægsholdere, og hun havde virkelig fået skruet et interessant program sammen, hvor der var en blanding af lidt af det hele. Det var også dejligt at få hilst på de kendte ansigter, som vi mødte til bogbloggertræffet i Aalborg.

Først kom Mette Breth fra Breth Design og fortalte om hele processen med at lave forsideillustrationer til de forskellige bøger, lige fra skitse til endelig resultat. Herefter var det Julie Duch Lauridsen, som var oppe at fortælle om hendes biografi, som handler om OCD, depression og selvværdsproblemer – et indlæg som kom helt ind under huden på os og ramte os lige i hjertet.

Herefter Anna Klahn, som blandt andet fortalte om en digtsamling hun har skrevet, der handler om at miste på flere måder. Vi læser ikke rigtig digte, så vi syntes også det var utrolig interessant at høre hendes tanker og få læst nogle digte op fra hende. Så gik Gry Pil Lund Ranfelt på, som har skrevet bogen ’Tidsfangen’. Hendes indlæg handlede især om de tanker man gør sig, når man først er færdig med bogen og den er ude på hylden. De ting man opdager bagefter, man gerne ville have ændret på, hvis det var muligt.

Så kom Marie Jensby fra forlaget Turbine og fortalte lidt om, hvad der foregår bag kulissen og hvad krævede for at komme ind og arbejde indenfor den side af branchen. Det var virkelig fedt at få lov til at få et indblik i de tanker, som forlagene også gør sig om os bogbloggere. Det sidste oplæg kom fra Boris Hansen, som har skrevet ’Vejen til Panteon’. Hans indlæg handlede især om hele skriveprocessen og hvordan han har grebet det an. I alt et virkelig interessant og varierende program, hvor der var god tid til spørgsmål og hygge indimellem.

Til sidst var der tid til at få snakket med de forskellige bogbloggere og dem der havde holdt oplæg for os. Her kom de vilde bookiebags også frem, hvor vi blev lidt overrasket over, hvor meget Eva havde samlet til os, men det var bare helt vildt fedt! Så er der masser af nyt at komme i gang med, og der var en god blanding af alt muligt. En virkelig vellykket aften, som vi håber bliver gentaget til næste år – vi kommer i hvert fald gerne igen.

Der skal også lyde et stort tak til både sponsere og arrangøreren samt Arnold Busck i Aarhus, da denne dag slet ikke kunne lade sig gøre uden dem.

Arnold Busck Aarhus; Aarhus bibliotekerne; Aarhus Universitetsforlag; AlvildaBookeater; Breth Design; Cophagen Storytellers; Dreamlitt; Forlaget Facet; EgoLibris; EvaLucia; Forlaget Facet; Forlaget Mellemgaard; Gads forlag; Krimimessen; PlusbogTurbine; Tellerup; Turbulenz og Ulven og uglen.

streg

amAM DUOSkrevet af Marie Lorentzen og Anne Mette Bach Jeppesen

 


4 thoughts on “Bogbloggerarrangement i Aarhus 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *