Bogforum 2014

 


 De Unge Ord tog endnu engang til Bogforum, og igen i år var det en fantastisk oplevelse, som kun kan anbefales. 

streg

Endnu en gang har vi været ude og besøge Bogforum, og ligesom sidste år var det en fed oplevelse!

Bogforum er bogelskernes jul. Til bogforum kan man gå rundt i timevis, og bare kigge på bøger. Det er ikke engang nødvendigt at købe nogen, for selve stemningen og synet af alle de fantastiske bøger, er nok i sig selv – dog skal det siges, at vi ikke kom tomhændet derfra. For der er alligevel de mest vidunderlige tilbud, så det vil egentlig være direkte dumt ikke at slå til, da der vil gå længe inden bøger vil blive så billige i butikkerne – og at bruge penge på bøger er da også helt okay ikke?

En af de absolut fedeste ting ved Bogforum er den stemning der er, når man er omringet af bogelskere som en selv. Vi kom også til at snakke med de fleste forlag, som hellere end gerne vil bruge adskillige minutter på at snakke om deres nyeste udgivelser, selvom det er tydeligt at de har rygende travlt – alle var utrolig imødekommende og søde, og det var så spændende at høre om alle de bøger vi kan glæde os til, og som vi uden tvivl skal kigge nærmere på.

Det mest negative jeg kan sige om Bogforum i år, var at igen var programmet ikke særlig interessant for unge. Sarah Engell var der for at snakke om sin fantastiske roman ’21 måder at dø’ – men desværre var hun der fredag klokken 12, hvor de fleste unge går i skole, plus at mange som jeg selv, også kommer langvejs fra, og derfor ikke på nogle tænkelig måde havde mulighed for at være der. Jeg håber at man vil sætte mere fokus på unge snart, og vælge at holde den slags på at mere fornuftigt tidspunkt.
Jeg har hørt, at grunden til man valgte at gøre det i skoletiden, er at de håber at lokke flere skoleklasser ud til Bogforum, men er det nu det værd, hvis der kun sidder 2-5 elever i blandt, som faktisk har lyst til at være der? I hvert fald synes jeg, at det var utrolig ærgerlig,t at jeg ikke selv havde mulighed for at høre Sarah Engell snakke om sin bog.

Men når det er sagt, var selve Bogforum en succes, og jeg glæder mig allerede til næste år! Men gudskelov at jeg har et år til at spare op.

Her ser vi ‘Cirkle’n skrevet af svenske Mats Strandberg og Sara B.Elfgren – den serie kan klart anbefales!

Forlaget Alvilda havde både udstillinger med gamle og nye artikler, som vi bestemt glæder os til at læse.

Vi stødte også på denne flotte plakat, hvor man kan se de næste Maze Runner bøgers cover.

Forlaget Tellerup havde fuldkommen vanvittige tilbud på deres bøger!

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *