“Calendar girl 1: Januar, februar og marts” af Audrey Carlan

Calendar girl 1

Originaltitel: Calendar girl vol. 1
Serie: Calendar girl
Forfatter: Audrey Carlan
Forlag: Lovebooks
Genre: Erotisk roman
Sider: 417
Udgivelsesdato: 31. marts 2016
Oversat af: Karen Strandbygaard, Lotte Follin og Lars Bøgeholt Pedersen 

DUO 6 stjerner

 

 

Jeg har virkelig glædet mig til at skulle læse ’Calendar girl’, fordi jeg syntes idéen til den, lød virkelig fedt og som noget nyt og anderledes. Heldigvis levede den op til mine forventninger og var læst på en dags tid.

streg

Resumé

Da Mia Saunders far ender i koma fordi han skylder 1 million dollars i spillegæld, må hun igen træde til for at tage sig af sin far og lillesøster. Alternative måder må tages i brug for at redde sin far og få betalt spillegælden, da hun bare er en 24årig servitrice med skuespillerdrømme. Hun opsøger derfor sin moster som ejer et escortbureau, hvor hun bliver tilbudt et job, der dog samtidig betyder, at hun må stille sit eget liv på standby i 12 måneder.

streg

Anmeldelse

Jeg er virkelig imponeret over hvor godt ’Calendar girl’ er skruet sammen på og hvor velskrevet den er. Den tog mig simpelthen med storm og jeg ærgrede mig sådan, da jeg nåede den sidste side, fordi jeg var så spændt på, hvor Mia nu ville ende henne. Det er en rigtig fed idé at dele historien op på måneder, for jeg synes hver måned indtil videre i historien giver mig noget unikt, som jeg selv kan tage til mig og lære af.

Mia er en karakter, som jeg meget hurtigt identificerede mig med. Jeg kunne genkende en del ting fra mig selv, så det gjorde det rigtig let at leve mig ind i hendes situation. Jeg kunne rigtig godt lide hendes personlighed, hvor hun ikke lader sig slå ud af kurs, men samtidig har en sårbar side, som man opdager undervejs.

Vi møder også nogle rigtige lækre fyre i de første tre måneder, hvilket helt klart også havde en effekt på mig. Forfatteren, Audrey Carlan, har været god til alligevel at skille dem ad og give dem meget forskellige personligheder og udseende. De tilfører i hvert fald noget readcandy til det kvindelige køn.

Jeg kan næsten ikke vente på, at den næste bog udkommer på dansk i denne serie, da det var utroligt svært at slippe historien, især fordi den slutter af med en slags teaser på, hvordan den næste fyr ser ud i den næste måned. ’Calendar girl’ kan helt klart anbefales, men den ligger i den erotiske genre, så det vil kræve, at man kan lide den genre og man skal nok være over 15 for at få mest muligt ud af historien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *